Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mefisto powinien sobie zmienić Mapeta na czirliderkę.. 

Straszne..E tam. Fajnie jestChociaż zdecydowanie bardziej wolę oglądać Globy. oczywiście jak co roku oglądałem i "zawaliłem noc"

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to dlaczego?Bucholc Krok pisze:Mefisto powinien sobie zmienić Mapeta na czirliderkę..
Nie, "straszne" to jest Halloween. Wtedy też raczej nie śpię, ogląda się jakieś horrory słucha muzyki do horrorów itd.Bucholc Krok pisze:Straszne..

A tak w ogóle to z tego co wiem to nie jestem, sam, a jest nas czterech, którzy nie prześpią tej nocy, więc proszę też innych uwzględnić

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak taki z niego "go-go".Wawrzyniec pisze:A to dlaczego?

Tak, wiem, i skrobiesz dynię.Nie, "straszne" to jest Halloween. Wtedy też raczej nie śpię, ogląda się jakieś horrory słucha muzyki do horrorów itd.![]()

Wariactwo..A tak w ogóle to z tego co wiem to nie jestem, sam, a jest nas czterech, którzy nie prześpią tej nocy, więc proszę też innych uwzględnić

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Go-Go to raczej z niego nie jestBucholc Krok pisze:Jak taki z niego "go-go".

Pamiętasz, to miło.Bucholc Krok pisze:Tak, wiem, i skrobiesz dynię.Nie, "straszne" to jest Halloween. Wtedy też raczej nie śpię, ogląda się jakieś horrory słucha muzyki do horrorów itd.![]()
Wolę słowo "Szaleństwo"Bucholc Krok pisze:Wariactwo..A tak w ogóle to z tego co wiem to nie jestem, sam, a jest nas czterech, którzy nie prześpią tej nocy, więc proszę też innych uwzględnić

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wszystko jedno.Wawrzyniec pisze:Wolę słowo "Szaleństwo"

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No, ba! Krytyka musi być, w końcu to jest tradycja, że ja co roku krytykuję werdykty Akademii. Zresztą ja krytykuje, wszystkie werdykty, które nie odpowiadają mojej linii.
Nocy nieprzespanej nie będę żałował.
A jak Horner wygra, to ja będę ostatnim, który będzie ten werdykt krytykował. Ja chcę, aby Horner wygrał!
A jak Horner wygra, to ja będę ostatnim, który będzie ten werdykt krytykował. Ja chcę, aby Horner wygrał!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No tak, jak się ją zawaliło to nie po to, żeby później przejść nad tym do porządku dziennego.Wawrzyniec pisze:No, ba! Krytyka musi być, w końcu to jest tradycja, że ja co roku krytykuję werdykty Akademii. Zresztą ja krytykuje, wszystkie werdykty, które nie odpowiadają mojej linii.

No to jest nas dwóch.Ja chcę, aby Horner wygrał!

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Żadnego bojkotowania jak ktoś wygra! Zresztą Mystery lubi Giacchino, więc byłoby to nie fair wobec niego. jak Giacchino wygra to pierwszy pogratuluję Mystery'emu, że jego ulubiony kompozytor wygrał. Za "Hurt Locklear" i tym scorem Desplata z tego co wiem to chyba nikt nie jest, więc nie będę musiał gratulować jakby co