https://www.youtube.com/watch?v=9KvqWM9VhpAWawrzyniec pisze:Poczekajmy lepiej na Filmmuzy. Jestem ciekaw ile wtedy mi radości sprawicie.![]()
Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Re: Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra już dobra, ale akurat co do "Dredda" to mogę mieć satysfakcję, gdyż na razie jeszcze nikt komu polecałem ten film i mam też na myśli forumowiczów nie był zawiedziony, a wręcz zadowolony.
Także wyszło na moje.
Także wyszło na moje.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Aż kurde jestem ciekaw tego filmu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mogłeś być bardziej ciekawy, kiedy leciał w kinach. Ale dobrze jeszcze można nadrobić zaległości. Co prawdo już nic nie zarobi i nie doczekam się sequela, ale przynajmniej jak echo na forum będą się odbijały słowa: "Wawrzek miał rację". 

Do kina rzadko chodzę -----> kasa.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale Ty Wawrzek jesteś dziwny. Do wszystkiego jakieś ideologie dorabiasz.Wawrzyniec pisze:Mogłeś być bardziej ciekawy, kiedy leciał w kinach. Ale dobrze jeszcze można nadrobić zaległości. Co prawdo już nic nie zarobi i nie doczekam się sequela, ale przynajmniej jak echo na forum będą się odbijały słowa: "Wawrzek miał rację".

To napisz jeszcze, że "12 gniewnych ludzi", "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie", "Barry Lyndon" czy "Amadeusz" to znakomite czy wybitne filmy, ja Ci przytaknę, potem pozostali forumowicze, a Ty będziesz miał radość na miesiąc.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rozumiesz sytuacji. Podałeś parę klasyków, gdzie wątpliwości nie było. Po za tym to nie jest tak, że ja napisałem, że film fajny i inne osoby to potwierdzają. Ja napisałem, że "może być dobry" "zbiera dobre recenzje". A w odpowiedzi otrzymałem "Wawrzyniec
" i, że hypuję, się nakręcam, podniecam, a i tak wyjdzie kiła i mogiła. Nie tyle nikt nie wierzył w film co nikt nie wierzył w to co piszę i zwiastuję, dlatego też pewną satysfakcję mam, że jednak nie myliłem się i dobrze przeczuwałem i mój instynkt filmowy mnie nie zawiódł. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jaki instynkt? Instynkt jak rzut monetą. Raz hypujesz i nie trafiasz, innym razem Ci się udaje. I to w najlepszym razie pół na pół.
W "Dreddzie" Ci się udało akurat być może (jeszcze nie wiem, bo nie widziałem).

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Judgement is coming
siądziemy w styczniu w ciemnym pokoju blisko tv, odpalimy blu i będzie

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Urban był bardzo dobry, ni razu nie zdjął maski, super
Szkoda, że wynik kasowy sequelu nie zapowiada 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w ogóle dopiero teraz "Dredd" wszedł do niemieckich kin. Chyba się wybiorę po raz drugi.