Powiedziałbym, że większość. W sumie to nie pamiętam, żeby któryś z seriali jakie śledzę, bądź ostatnio śledziłem zaczynał się od tytułu odcinka.akurat sporo seriali nie ma podanych tytułów
Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
Re: Game Of Thrones - Ramin Djawadi
w przekroju jest fajny artykuł/wywiad na temat serialu i książki - skupia się tylko na jej odźwięku i aspektach polityczno-społecznościowo-kulturalnych.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
KęAdam pisze:skupia się tylko na jej odźwięku i aspektach polityczno-społecznościowo-kulturalnych.

A w ogóle sezon się już prawie ku końcowi zmierza i na razie chyba rzeczywiście ocena 6/10, czy coś w tym stylu. Gdyż za wiele nudy i nieciekawych wątków się pojawiło. W sumie nawet pewien zawód czuję. Przynajmniej Djawadi trzyma ten sam poziom.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
A mi się serial cały czas podoba, tylko wkurza te czekanie tydzień na kolejny odcinek, a zaraz 10 miesięcy na kolejny sezon. Przydałby się DeLorean z BTTF i bym obejrzał sobie za jednym zamachem wszystkie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie twierdzę, że mi się nie podoba i też czekam na kolejne odcinki, ale za wiele wątków mnie nudzi i męczy. Snow za murem, Dana chcąca odebrać co się jej należy, prorocze sny dziecka Starków, czy niewyraźny Stannis.
Do tego wiem, że to serial, ale brak bitew przeszkadza. Gdyż tak to mamy ciągle sytuacje w stylu: "Ale była potyczka,szkoda, że tego nie widzieliście", albo "A niech to to była najbardziej epicka scena, szkoda że kamery były wyłączone". Chociaż podobno pod koniec sezonu, jakaś bitwa w końcu ma się pojawić. Gdyż ciągle o nich słyszeć, a ich nie widzieć to nie to samo.
Do tego wiem, że to serial, ale brak bitew przeszkadza. Gdyż tak to mamy ciągle sytuacje w stylu: "Ale była potyczka,szkoda, że tego nie widzieliście", albo "A niech to to była najbardziej epicka scena, szkoda że kamery były wyłączone". Chociaż podobno pod koniec sezonu, jakaś bitwa w końcu ma się pojawić. Gdyż ciągle o nich słyszeć, a ich nie widzieć to nie to samo.
Przypomniała mi się piosenka Tenacious D "Tribute (to the Greatest Song in the World)", to tak samo tutaj mamy 'Tribute to the Greatest Battle in the World'Wawrzyniec pisze:Do tego wiem, że to serial, ale brak bitew przeszkadza. Gdyż tak to mamy ciągle sytuacje w stylu: "Ale była potyczka,szkoda, że tego nie widzieliście", albo "A niech to to była najbardziej epicka scena, szkoda że kamery były wyłączone". Chociaż podobno pod koniec sezonu, jakaś bitwa w końcu ma się pojawić. Gdyż ciągle o nich słyszeć, a ich nie widzieć to nie to samo.

po jakim czasie od emisji ostatniego odcinka 1 sezonu wyszło blu?
#FUCKVINYL
Tak trudno sprawdzić na wiki?Adam pisze:po jakim czasie od emisji ostatniego odcinka 1 sezonu wyszło blu?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skoro Ci się pierwszy nie podobał, to daruj sobie drugi sezon, który jest znacznie gorszy.
znacznie może nie, ale mniej atrakcyjny z pewnością
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O tego słowa mi brakowało.
Dziękuję uprzejmie Mefisto 

ale z jakiego powodu mniej atrakcyjny? ponoć nowi bohaterowie doszli..
#FUCKVINYL