P.S. Aha jakby co to z tego co wiem to w dziale Offtop jest post o Mundialu i można było typować, kto zostanie Mistrzem Świata. I tylko jedna osoba przed rozpoczęciem turnieju postawiła na Niemcy, kiedy aż 4 na Argentynę. I ta jedna osoba, która stawiała na Niemcy chyba sobie puści coś Zimmera
Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W przerwie też parę razy puściłem ten kawałek. Teraz tylko oby mi prąd przed półfinałem nie siadł
P.S. Aha jakby co to z tego co wiem to w dziale Offtop jest post o Mundialu i można było typować, kto zostanie Mistrzem Świata. I tylko jedna osoba przed rozpoczęciem turnieju postawiła na Niemcy, kiedy aż 4 na Argentynę. I ta jedna osoba, która stawiała na Niemcy chyba sobie puści coś Zimmera
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet jak we wtorek nie wyjdzie, czy też dzisiaj wynik nie będzie pomyślny to i tak zawsze będę miał płytę "Inception"
Do tego szykuje się nam jeszcze świetny film, świetny score, więc jest dobrze
I chyba nawet wykorzystam tę chwilkę radości i dam Adamowi i Koperowi jakiś fajny prezencik w dziale wyczekiwane score'y

I chyba nawet wykorzystam tę chwilkę radości i dam Adamowi i Koperowi jakiś fajny prezencik w dziale wyczekiwane score'y
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ale TDK to dobry film a nawet bardzo dobry - mi osobiście do gustu nie przypadła tylko muzyka i fakt że całkowicie przestawiono akcenty w stosunku to BB i główny bohater zszedł na dalszy plan i praktycznie nie jest to film o Mrocznym Rycerzu - ba!,nawet gdyby w filmie nie było Batmana to to nadal byłby b.dobry film - i tu jest chyba pewien problem.Marek Łach pisze:Zwiastuny są świetne + totalna kampania promocyjna (nie u nas, ale za Oceanem) - mam nadzieję, że nie rozczaruję się tak, jak TDK.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, czyżby nam się szykowała powtórka dyskusji o "The Dark Knight"
A "Inception" zapowiada się świetnie, ale z tego co słyszę i czytam to podobno promocja tego filmowego wydarzenia roku w Polsce prezentuje się mizernie
Nie to co na Zachodzie. Looknijcie na to
Obrazek
Bardzo dobra i nienachalna promocja, tak trzymać
A "Inception" zapowiada się świetnie, ale z tego co słyszę i czytam to podobno promocja tego filmowego wydarzenia roku w Polsce prezentuje się mizernie
Obrazek
Bardzo dobra i nienachalna promocja, tak trzymać
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +