Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale jego kompozytor jest, więc offtop małej szkodliwościZ tego co ja kojarzę to "Lost" nie jest nominowany do Oscarów.

Ja również tradycyjnie na Pro 7, nawet jak jedynka transmitowała (czyt. kompromitowała się) z relacją to i tak oglądałem u niemiaszków.nie mam gdzie obejrzeć w tym roku oskarów są jakieś zagraniczne stacje co emitują ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie ważnej jakiej wielkości, offtop, to offtop.Mystery Man pisze:Ale jego kompozytor jest, więc offtop małej szkodliwości![]()
A wracając do meritum. To kiedy w ogóle TVP ostatnio transmitowała Oscary. Chyba wtedy co nominacji miał parę "Labirynt Fauna", gdyż pamiętam jak lektor z uporem maniaka czytał "Labirynt Elfa". I nigdy nie zapomnę tego żenującego, żenującego, żenującego studia w przerwie na reklamy i tych żenujących, żenujących, żenująych wypowiedzi tych, żenujących, żenujących, żenujących "ekspertów". Po jakimś czasie przerzuciłem na Pro7 i w sumie nie zależy mi aby TVP transmitowała galę. Pro7 transmituje, jest dobrze i widzę, że jest już nas trzech, którzy wytną sobie dzisiejszą noc z życiorysu.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
To była ŻENADA, nie wiedziałem, śmiać się, czy płakać, więc przeskakiwałem między relacjami, ale jak Tymon wbił się przez ścianę do Torbickiej, która to niby miała być w LA to w ogóle była niezła kupaWawrzyniec pisze: A wracając do meritum. To kiedy w ogóle TVP ostatnio transmitowała Oscary. Chyba wtedy co nominacji miał parę "Labirynt Fauna", gdyż pamiętam jak lektor z uporem maniaka czytał "Labirynt Elfa". I nigdy nie zapomnę tego żenującego, żenującego, żenującego studia w przerwie na reklamy i tych żenujących, żenujących, żenująych wypowiedzi tych, żenujących, żenujących, żenujących "ekspertów". Po jakimś czasie przerzuciłem na Pro7 i w sumie nie zależy mi aby TVP transmitowała galę. Pro7 transmituje, jest dobrze i widzę, że jest już nas trzech, którzy wytną sobie dzisiejszą noc z życiorysu.

Czemu wytną

No własnie. poza tym to Tymon a żeby go zrozumieć to trchę trzeba posłuchać jego muzy i o nim poczytać. A o Enju mówił same dobre rzeczy. Robienie z kogoś boga tylko dlatego że nazywa się Enjo nie jest czymś dobrym, a w naszym kraju to nazwisko potrafią dać na filmie klasy D na płycie VCD za 4 zł byle to tylko sprzedać, co jest żenujące. To jest gościu którego ludzie znają za dosłownie 3 utwory na krzyż.. Mierząc tą skalą Zimmer jest bardziej znany, choć może nie z nazwiska akurat, ale efekt wniknięcia nazwiska Morricone u polaków jest własnie spowodowany tym nachalnym nazewnictwem w sklepach na filmach - w dużej meirze to o tym decyduje, i to że 30 lat temu w kinach nie grali nic poza Winnetou i westernami klasy A ale większości B i C z muzyką Ennia.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale o czym Wy właściwie mówicie? Nawet nie wiem, który to do końca Tymon i mnie to wcale nie obchodzi. Mnie w ogóle żadni krytycy filmowi czy też jacyś inni nie obchodzą, gdyż swoje zdanie, opinię i gust mam.
A, że późno poro, to co? Co roku oglądam. Chyba już jakieś 10 lat jak nie więcej i nigdy nie było to dla mnie problemem i nigdy nie czułem się senny. Co więcej nie ma problemów ze wstawaniem na następny dzień, gdyż w sumie się w ogóle nie śpi. Będzie jak co roku, kiczowato, werdykty, z którymi będę polemizował, ale i tak lubię oglądać te całe nagrody, które tak naprawdę żadnym tak wyznacznikiem jakości nie są. To chyba tyle, dziękuję za uwagę.
A, że późno poro, to co? Co roku oglądam. Chyba już jakieś 10 lat jak nie więcej i nigdy nie było to dla mnie problemem i nigdy nie czułem się senny. Co więcej nie ma problemów ze wstawaniem na następny dzień, gdyż w sumie się w ogóle nie śpi. Będzie jak co roku, kiczowato, werdykty, z którymi będę polemizował, ale i tak lubię oglądać te całe nagrody, które tak naprawdę żadnym tak wyznacznikiem jakości nie są. To chyba tyle, dziękuję za uwagę.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kłopotowskiego mi akurat nie było żal, gdyż jakoś szczególnie za nim nie przepadam, ale to oczywiście moje zdanie. Jak wygląda transmisja z Canal+ to ja nie wiem, gdyż ja mam pakiet z HBO
Ale spokojnie jak z tego co Pro7 pokazuje co roku i mam tutaj na myśli Globy i Oscary jestem w pełni zadowolony. Rozumiem, że i Marek nie śpi dzisiaj, czyli jest nas już czterech.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie pojmuję jak można zawalić noc dla takiej żenady..Wawrzyniec pisze:Rozumiem, że i Marek nie śpi dzisiaj, czyli jest nas już czterech.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i nawet.. a tak noc w plecy, bo i tak nic ciekawego nie będzie.
Wiadomo, że wygra Horner..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy