Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I ja się bardzo dobrze bawię, ale bawiłbym się jeszcze świetniej, gdybym coś zgadł. Gdyż mam przygotowaną bardzo moim zdaniem interesującą zagadkę i do tego dość trudnąBucholc Krok pisze:Bez urazy, ale wydaje mi się, że za bardzo przejmujesz się tą całą rozgrywką.![]()
To ma być zabawa.

A po za tym ja do Mystery'ego i Ele nic nie mam, wręcz przeciwnie, ale sam musisz przyznać, że mogliby dać pobawić się innym

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Załóżmy, że zgadnę, +2, daję taką zagadkę co Wawrzyniec zgadnie, Wawrzyniec zada, a ja zgarniam +5 i mamy (Ele 30, MM 31)Ale patrząc na punktację (Ele 30, MM 24) to Tobie mystery teraz za bardzo się nie opłaca zgarniać tych max. 2 punktów. Bo dasz taką zagadkę, że Ele odgadnie zgarniając 5-tkę i będzie już 35 do 26.

Gdybać to zawsze można

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
No to i ostatnia podpowiedź:
Norweska wokalistka ma na imię Anne (jej nazwisko zaczyna się na V.) Film Powstał w 1999 roku dla telewizji NHK, a tytuł po przetłumaczeniu jest rzeczownikiem i ma dużo wspólnego z pływaniem po jeziorach.
Nasz kompozytor to wirtuoz wielu instrumentów, ale w tym konkretnym soundtracku gra na chińskiej tradycyjnej harfie (qin). W jego dyskografii znajduję się też jeszcze jeden soundtrack (przynajmniej ja o takim wiem), też z filmu telewizyjnego.
No więcej nie chcę mówić bo se bez problemu już wtedy wygooglacie (te informacje chyba też pozwolą na odgadnięcie).
Zatem koledzy do klawiatur
Norweska wokalistka ma na imię Anne (jej nazwisko zaczyna się na V.) Film Powstał w 1999 roku dla telewizji NHK, a tytuł po przetłumaczeniu jest rzeczownikiem i ma dużo wspólnego z pływaniem po jeziorach.
Nasz kompozytor to wirtuoz wielu instrumentów, ale w tym konkretnym soundtracku gra na chińskiej tradycyjnej harfie (qin). W jego dyskografii znajduję się też jeszcze jeden soundtrack (przynajmniej ja o takim wiem), też z filmu telewizyjnego.
No więcej nie chcę mówić bo se bez problemu już wtedy wygooglacie (te informacje chyba też pozwolą na odgadnięcie).
Zatem koledzy do klawiatur
Why So Serious !?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
O, i tu mnie zaciekawiłeś.Wawrzyniec pisze:I ja się bardzo dobrze bawię, ale bawiłbym się jeszcze świetniej, gdybym coś zgadł. Gdyż mam przygotowaną bardzo moim zdaniem interesującą zagadkę i do tego dość trudną![]()

Popracujemy nad tym po zakończeniu tego odcinka.A po za tym ja do Mystery'ego i Ele nic nie mam, wręcz przeciwnie, ale sam musisz przyznać, że mogliby dać pobawić się innym![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dla potwierdzenia - utwór numer 7 - http://www.neowing.co.jp/track_for_cdj. ... =OMCA-1016
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zagadka za dwa dni, muszę pomyśleć
Powinna być dzisiaj, postaram się do 20:00 umieścić, teraz wychodzę, więc możecie sobie posłuchać tego
http://www.youtube.com/watch?v=jrerYck21wE

Powinna być dzisiaj, postaram się do 20:00 umieścić, teraz wychodzę, więc możecie sobie posłuchać tego

http://www.youtube.com/watch?v=jrerYck21wE
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt: