Hans Zimmer - MAN OF STEEL -- temat merytoryczny
Re: Hans Zimmer - MAN OF STEEL -- temat merytoryczny
Ten cały Kawczynski to ma coś wspólnego z Polską?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A nie wiem. Wiem tylko, że niedawno awansował, bo to były asystent Balfego.
Cale szczęście, że nie Kawczynsky 

Są jakieś spoilery w recenzji, bo nie wiem czy czytać, czy się wstrzymać do obejrzenia filmu?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Można chyba powiedzieć, że jeden jest, tak.
No cóż, to pozostaje się cieszyć do niedzieli recenzenckim głosem rozsądku, jeżeli chodzi o ocenę:)
Można śmiało czytać, choć z jej lektura może zdradzać jeden wielki spoiler:filold pisze:Są jakieś spoilery w recenzji, bo nie wiem czy czytać, czy się wstrzymać do obejrzenia filmu?
Spoiler:
Widziałem dzisiaj w MM zwykłe wydanie za 59,90zł, tylko jedna sztuka była, nie wiem czy tyle dostali, czy już z rana wykupili
Deluxe nie ma nigdzie, w innych sklepach nawet zwykłego nie mają. A DHL albo Amazon coś w kulki ze mną lecą, wysłane niby w poniedziałek, zawsze, po 2 dniach dostawałem, a teraz to nawet jak sprawdzam stan przesyłki to nie ma info, że dotarła do Polski
Jest tylko, że zostało przyjęte elektroniczne zlecenie, ale kolejny status to zawsze właśnie dotarcie do Polski, także nie wiadomo czy DHL opóźnienia ma, czy Amazon tylko fikcyjnie ją wysłał 

Chyba teraz postawienie jedynki za oryginalność będzie taki corocznym świętem 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie wiem, jak bardzo omówienie pierwszego lotu jest spoilerem po prostu 

E to jeszcze nic, ja widzę, że Paweł zaspoilerował jeszcze coś innego:Mystery pisze:Można śmiało czytać, choć z jej lektura może zdradzać jeden wielki spoiler:Spoiler:
Spoiler:
Spoilerem jest, bo po zwiastunach nie wynikało, jak to będzie wyglądać;) Ale nie wpływa to jakoś drastycznie na fabułę, więc to bardziej taki spoiler ciekawostkaPaweł Stroiński pisze:Nie wiem, jak bardzo omówienie pierwszego lotu jest spoilerem po prostu
Lubię takie wnikliwe, analityczne recenzje. Fajnie jak ktoś ładnymi określeniami nazwie to co się podświadomie czuje, a nie potrafi tego wyrazić
Naprawdę, rozsądna recenzja.

Naprawdę, rozsądna recenzja.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a to lizus
Hej Paweł, a może Zod jest tak marnie obsłużony świadomie, a dlaczego akurat Zod to sam w recenzji napisałeś. Kto wie, może Hansu jest tak genialny, że bohaterowi z krwi i kości wrzuconemu w konwencję komiksu oszczędził wyrazistego muzycznego dopełnienia, szczególnie, że Zod głownie słowem operuje w tym filmie jakby na to nie patrzyć, więc sam za instrument robi

Hej Paweł, a może Zod jest tak marnie obsłużony świadomie, a dlaczego akurat Zod to sam w recenzji napisałeś. Kto wie, może Hansu jest tak genialny, że bohaterowi z krwi i kości wrzuconemu w konwencję komiksu oszczędził wyrazistego muzycznego dopełnienia, szczególnie, że Zod głownie słowem operuje w tym filmie jakby na to nie patrzyć, więc sam za instrument robi

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przestań pieprzyć od rzeczy lepiej, bo marna otoczka Twej niby-niezrozumiałości już dawno opadła. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.