RAMIN DJAWADI - PERSON OF INTEREST / RED DAWN
Re: RAMIN DJAWADI - PERSON OF INTEREST / RED DAWN / PACIFIC
Scena z tankowcem wymiata 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Efekciarskie to, ale co z tego? Transy 2 też były efekciarskie, a głupie przy tym do potęgi. Oby tu było inaczej, choć tematyka napierdalanki gigapotworów z gigarobotami raczej za dobrej fabuły nie wróży (podobnie jak nazwisko kompozytora - muzyki). 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście musiał się znaleźć maruda.
Guillermo del Toro to raczej nie ten sam poziom co Michael Bay. A poza tym czuję, że może być sporo nawiązań do japońskich anime o podobnych tematach z Evangelionem na czele.
A zresztą jak ktoś oczekuje od filmu o wielkich robotach walczących z wielkimi potworami, jakiegoś Bergmanna to chyba pomylił tematy.

A zresztą jak ktoś oczekuje od filmu o wielkich robotach walczących z wielkimi potworami, jakiegoś Bergmanna to chyba pomylił tematy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Kurosawa chciał kiedyś kręcić własną część Godzilli, ale zażądał zbyt wysokiego budżetu. Ciekawe co by z tego wyszło 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecie Del Toro się skończył i teraz produkuje tylko jakieś przeciętne horrorki.Wawrzyniec pisze:Guillermo del Toro to raczej nie ten sam poziom co Michael Bay.

Tak, bo od razu trzeba w skrajności popadać, Wawrzek.Wawrzyniec pisze:A zresztą jak ktoś oczekuje od filmu o wielkich robotach walczących z wielkimi potworami, jakiegoś Bergmanna to chyba pomylił tematy.

A swoją drogą ja do tego filmu nie mam żadnych oczekiwań.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No mnie jakoś ten zwiastun to też nie zachwycił, boję się, że przesadzą z efektami i będzie taka sieczka jak w trzecich Transach 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ludzie co jest z Wami?
Gigantycznie roboty vs. gigantyczne potwory? Hello, czy jako małe dzieciaki nie marzyliście, aby zobaczyć coś takiego na dużym ekranie?
Rozluźnijcie trochę poślady i poczujcie się jako geeko-nerdo-dzieciak.
Zresztą czy Wy widzieliście trailer, tam ten robot bierze tankowca... Pieprzonego tankowca i naparza nim tego skurczybyka
Hej, how cool is that?!

Zresztą czy Wy widzieliście trailer, tam ten robot bierze tankowca... Pieprzonego tankowca i naparza nim tego skurczybyka

Takie rzeczy to już w Transach były.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Heloł, Wawrzyniec, ile można być na etapie przedszkola?Wawrzyniec pisze:Ludzie co jest z Wami?![]()
Gigantycznie roboty vs. gigantyczne potwory? Hello, czy jako małe dzieciaki nie marzyliście, aby zobaczyć coś takiego na dużym ekranie?
Rozluźnijcie trochę poślady i poczujcie się jako geeko-nerdo-dzieciak.
![]()
Zresztą czy Wy widzieliście trailer, tam ten robot bierze tankowca... Pieprzonego tankowca i naparza nim tego skurczybykaHej, how cool is that?!
![]()
![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam zaawansowany Syndrom Piotrusia Pana, więc proszę o wyrozumiałość.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Power Rangers sobie pooglądaj 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nigdy nie lubiłem Power Rangers.
Nie wiem o co Wam chodzi, to przecież fajnie, tak znowu poczuć się dzieckiem. Według mnie szykuje się spoko rozrywka, która pozwoli na jakiś czas zapomnieć o szarzyźnie normalnego dnia.

Proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=zuvU_BywPs0
Duże roboty vs. jeszcze inne duże roboty. Czy jako małe dziecko nigdy nie marzyłeś by mieć taką zajebistą ciężarówkę, zamieniającą się w robota?
Taki efekciarski zwiastun, także te Transformersy to chyba musi być dobry film

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale tam nie było wielkiego robota naparzającego wielkiego potwora za pomocą statku.
Mogę się założyć, że gdybym Wam powiedział: "Hej ludzie tam kilkudziesięciometrowy robot napieprza kilkudziesięciometrowego potwora za pomocą statku!"
To wy pewnie zareagowalibyście: "Aha".

Mogę się założyć, że gdybym Wam powiedział: "Hej ludzie tam kilkudziesięciometrowy robot napieprza kilkudziesięciometrowego potwora za pomocą statku!"
To wy pewnie zareagowalibyście: "Aha".