ale ja mówię że fail, że Myster dał pochopnie opinię

ja nie wiem jaka by była moja, bo ja ani Brooklynu ani Roomu nie słuchałem przed obejrzeniem filmu. Nie żebym specjalnie się wstrzymywał, bo tak nie było, tylko po prostu gdyby nie to że mi się spodobały w filmie to bym nie posłuchał i tak. I wyraźnie napisałem że w filmie oba działają świetnie, prawie że na maksa, a na płycie ciut gorzej, ale jest to poziom czwórkowy czy prawie czwórkowy, czyli taki, jaki w dzisiejszej filmówce jest rzadko

Ja oglądam sporo filmów a jak widzisz napisałem tylko o dwóch scorach

Ja o średniawkach nie piszę i nie zakładam tematów, a większości przypadków nawet ich nie słucham.. reszty nawet nie obczajam bo szkoda czasu albo mi się nie podobały w filmie po prostu

w ogóle co do scorów to ja nowości mało co słucham, poza paroma nazwiskami z obowiązku. tak to wyłacznie wtedy gdy mnie zainteresuje muza w filmie. jak nie to nawet nie zajrzę do płyty. i nie wykluczam że przez to tracę jakieś tam fajne scory

ale nie da się obejrzeć i posłuchać wszystkiego

i uprzedzając pytanie - gdybym nie znał Roomu i Brooklynu filmowo a posłuchał płytę gdy wyszły z 3 msc temu, to tak samo mi by się spodobały płytowo te scory.