Właśnie przejrzałem relację Southall i czytam, że ma identyczne zdanie, "(the fanfare from Grand Canyon, anything from The Fugitive or Waterworld, and in particular the spectacular “The Great Eatlon” from Lady in the Water)"brakuje, Fugitive, Waterworld, Unbreakable, Atlantis: The Lost Empire, Maleficent (choć ten był w bisie), a taki "The Great Eation" z Lady in the Water czy "Grand Canyon Fanfare" powinny być stałymi punktami repertuaru JNH
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
-
hp_gof
O, jest dobrze, będę miał kolejny programik do kolekcji 
Jest to co jest, bo ma to wymiar marketingowy (Igrzyska śmierci etc., Bestie, Śnieżka). Score'y porządne ale nijak mające się do tego, co JNH robił we wcześniejszych dwóch dekadach. Drugi wymiar to popularność - łatwiej ludzi mało obeznanych czy też laików przyciągnąć grając miłe dla ucha kawałki w typie My Best Friend's Wedding, Pretty Woman czy Dave niż ambitne i wymagające rzeczy typu wymieniony tu "Great Eatlon" czy niesamowita fanfara z "Grand Canyon" 
PS. Osada - tak, sorry, nie zauważyłem na liście.
PS. Osada - tak, sorry, nie zauważyłem na liście.

HP, za cenę tego durnego prospektu kupisz ze 2 lub 3 jego regularne płyty czym bardziej mu się przysłużysz 
NO CD = NO SALE
Tak, miałem też to napisać - że lepiej by zainwestował w jakieś jego prace a nie w takie pierdoły.

-
hp_gof
Na płyty jest oddzielny fundusz, a jakaś pamiątka z koncertu musi być. Wolę już program niż jakiś kubek, koszulka czy długopis 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To pozazdrościć, że masz tak rozdzielone fundusze. Ja mam niestety jeden fundusz na fanbojstwo i życie. I wiadomo, albo jedzenie, albo koncert, czy nowa płytka Hansa.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
NO CD = NO SALE
Na trasie La La Land Live tylko te miejsca gdzie był sam score będzie grane Live, reszta puszczona z taśmy
info dostałem od organizatora. Czyli na FMF była suita wystarczająca..
Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2017 14:05 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie da się tego słuchać. Po 10 minutach uszy bolą.Adam pisze: ↑ndz lis 12, 2017 10:37 amcały koncert JNH z Londynu - samo audio, ale jakość wystarczająca:
youtu.be/b3fIbg9J6TU

Flaczek to nie jest ale obraz daje jak to wyglądało, lepszy dyktafon niż nic jak ktoś die da rady byc
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Przyjemny koncercik, największa miazga to Zwierzaki, Czarownica, Last Airbender, Cedry i Osada
Pozostałe kawałki też dają radę. Fajny będzie koncercik. Aczkolwiek jak spojrzałem dzisiaj na sprzedaż biletów, to się załamałem
Aż dziwne, że tego nie odwołali 
Dziś przypada 40-lecie premiery Bliskich Spotkań, a wczoraj ogłoszono z tej okazji, że ten film będzie kolejnym, z którego będą koncerty Live z projekcją filmu. Pierwsze koncerty już na wiosnę. Organizuje ta sama agencja co dotychczasowe i wyświetlane m.in. na fmf - FilmConcertsLive
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
O, dobrze by było napisać tę reckę dla Mefiego 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara