Tak.Wawrzyniec pisze:Zresztą co do tego to chyba jesteśmy zgodni, że na razie to Score Roku
How To Train Your Dragon - John Powell
Re: How To Train Your Dragon - John Powell
tylko że kluczem do rozwiązania zagadki jest w tym zdaniu słowo klucz - "na razie" 

NO CD = NO SALE
The Sound of How to Train Your Dragon 2 z soundworks collection:
http://soundworkscollection.com/videos/ ... r-dragon-2
http://soundworkscollection.com/videos/ ... r-dragon-2
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na trzecią część przyjdzie dłużej poczekać, a dokładnie o rok dłużej niż planowano. Tak też miłośnicy Smoka uzbroicie się w cierpliwość, gdyż premiera trzeciej części to 2017 rok!
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=122543
Tak to tym bardziej John Powell może planować swój urlop.
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=122543
Tak to tym bardziej John Powell może planować swój urlop.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
DreamWorks Animation i Fox opóźniły datę premiery "Jak wytresować smoka 3". Film wejdzie do kin 9 czerwca 2017 roku. Pierwotnie miał pojawić się już w 2016...
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No, i dobrze. Na dwójkę też przyszło czekać - warto było. Ja byłem w zeszłą niedzielę dopiero i to był najbardziej wzruszający film, jaki od dawna w kinie widziałem. Do muzyki też się od razu przekonałem - za film leci piąteczka, bo mimo mniejszej ilości highlightów, całościowo Powell sprawia sporo lepsze wrażenie w dwójce. Nowy temat to wg mnie najpiękniejsza melodia tego roku (a może i kilku poprzednich), bijąca wszystkie stare tematy. "Toothless Found" - utwór roku.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
hehehe, ciekawe jak będzie na podsumowaniu roku: ilu użytkowników będzie uważać muzykę z SMOKA 2 za najlepszy score roku ...DanielosVK pisze:No, i dobrze. Na dwójkę też przyszło czekać - warto było. Ja byłem w zeszłą niedzielę dopiero i to był najbardziej wzruszający film, jaki od dawna w kinie widziałem. Do muzyki też się od razu przekonałem - za film leci piąteczka, bo mimo mniejszej ilości highlightów, całościowo Powell sprawia sporo lepsze wrażenie w dwójce. Nowy temat to wg mnie najpiękniejsza melodia tego roku (a może i kilku poprzednich), bijąca wszystkie stare tematy. "Toothless Found" - utwór roku.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie wiem, czy uważam to za score roku, niekoniecznie. Pisałem o utworze i temacie.
Fe.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
wiem, że nie chodziło Ci o całość, ale kolejna pozytywna opinia na temat SMOKA 2 dobrze wróży ...
Może się okazać, że zostanie scorem roku, ponieważ będzie się znajdował bardzo wysoko u prawie każdego głosującego, co pozwoli uzyskać najwyższą liczbę punktów, nawet jeśli na pierwszym miejscu każdy z nas wybierze inny tytuł. Chodzi o jednomyślność.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
no właśnie.... . Jest jeszcze 4 miesiące i może być różnie.hp_gof pisze:Może się okazać, że zostanie scorem roku, ponieważ będzie się znajdował bardzo wysoko u prawie każdego głosującego, co pozwoli uzyskać najwyższą liczbę punktów, nawet jeśli na pierwszym miejscu każdy z nas wybierze inny tytuł. Chodzi o jednomyślność.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie i jest jeszcze LISTOPADWhiteHussar pisze:jeszcze 4 miesiące i może być różnie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Zapewne chodzi Ci o " Interstellar ". Czekam z niecierpliwością, bo skoro SMOKA 2 mnie zaskoczył (czego się nie spodziewałem) to i mam nadzieję, że i w tym przypadku tak będzie ...Wawrzyniec pisze:Dokładnie i jest jeszcze LISTOPADWhiteHussar pisze:jeszcze 4 miesiące i może być różnie.Ale niestety im więcej o tym myślę, tym bardziej wyczuwam niepokojące Deja Vu. Zupełnie jakby już kiedyś była podobna sytuacja.
To chyba było przed czterema laty...
Wawrzyniec przecież czeka na listopadową premierę The Imitation Game
A aluzja była do The King's Speech sprzed czterech lat
Na co innego mógłby czekać? 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
z pewnościąhp_gof pisze:Wawrzyniec przecież czeka na listopadową premierę The Imitation GameA aluzja była do The King's Speech sprzed czterech lat
Na co innego mógłby czekać?