Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adamowi powinno być przykro, ale najwyraźniej nie rozumie pewnych rzeczy.. ale czego tu się spodziewac po 12-latku.
A na randki z Miss Pigi chce się umawiać.. dobre sobie. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
MatkoBucholc Krok pisze: Diabli wiedzą. Pogubiłem się w tych sezonach. Zresztą oglądałem pierwszy raz po dłuższej przerwie.
W pierwszym odcinku łysy dziad z ekipą doszli do jakiejś wioski na wyspie. Łysy poszedł dobrowolnie (jakiś konflikt był między nimi) do szefa obcej grupy (brunet) i powiedział mu, że w przyszłości ten brunet stwierdził, iż łysy jest jego szefem. Po jakimś czasie wszyscy z ekipy dziada przenieśli się w czasie.
A drugi odcinek to już stara ekipa (blondas, koreańczyk, blondynka, która kiedyś była w przeciwnym obozie - z laboratorium - i jakiś nowy facet z brodą oraz jego kobita) z dziadem na czele czegoś szukała. I co chwilę przenosili się wczasie po rozbłysku. W końcu znaleźli jakiś otwór. Dziad chciał do niego zejść i w momencie, gdy schodził znowu nastąpił przeskok. Był zabawny moment, kiedy po przeskoku okazało się, że blondas ciągnie sznur zakopany w ziemi.W międzyczasie były jakieś urywki ze stałego lądu, gdzie zbierała się pozostała ekipa, aby wrócić na wyspę. Szukali jakiejś kobiety.
No i ja tam nie słyszałem nic ciekawego..

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mystery Man pisze:MatkoJak ty to oglądasz
Jak podleci.

Ale oglądałem też pierwszy i chyba drugi (może też na 3-ci się załapałem) i tam też nic mnie nie poruszyło. Może tak serial wciągnął..Mówisz o sezonie 5 - muzycznie najsłabszym, więc całkiem możliwe, że muza mogła nie robić większego wrażenia. Za to 6 - palce lizać

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdy oglądam film to "cośtam" w tle gra, czasem nawet zwrócę na to uwagę, ale generalnie to słabo. Dlatego wolę słuchać z płyty poza filmem. 

Skoro tak, ale przecież muza w Lost gra niczym jak w Golden Age'u, więc nie wiem jak można jej nie słyszeć 
http://www.youtube.com/watch?v=hCY_rX03 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=hCY_rX03 ... re=related
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: