"...tak tylko łokciem szturchnąłem myszkę, że kursor najechał na 5 a potem nieopatrznie postawiłem kubek z herbatą na lewym przycisku myszki i się zaznaczyło."Wawrzyniec pisze:Jeszcze nie głosowałem.

"...tak tylko łokciem szturchnąłem myszkę, że kursor najechał na 5 a potem nieopatrznie postawiłem kubek z herbatą na lewym przycisku myszki i się zaznaczyło."Wawrzyniec pisze:Jeszcze nie głosowałem.
Ty już nie bądź taki hej do przodu, zapomniałeś, jak to byłeś zadowolony, że geeki dały Far Cry 3 72,9/100?Adam pisze:zara przyjdzie Wawrzyniec i powie że tylko oni mają rację
Po raz setny, co mam powiedzieć skoro nie słuchałem tego score'u. Zresztą to nie ja przez kilkanaście miesięcy hype'owałem pisząc jak to "mistrzunio pozamiata", aby następnie w ciągu kilku dni widząc też nieprzychylne recenzje zmienić stanowisko o 180 stopni.Adam pisze:zara przyjdzie Wawrzyniec i powie że tylko oni mają rację
Naprawdę jesteśmy na etapie "nie podoba mi się, bo southallom i innym się nie podoba"?Wawrzyniec pisze: Po raz setny, co mam powiedzieć skoro nie słuchałem tego score'u. Zresztą to nie ja przez kilkanaście miesięcy hype'owałem pisząc jak to "mistrzunio pozamiata", aby następnie w ciągu kilku dni widząc też nieprzychylne recenzje zmienić stanowisko o 180 stopni.
no i nie pozamiatał. bywa. było-minęło. jutro też jest dzień, a za chwilę kolejny score mistrzunia do Verbińskiego - a baboli nie ma co rozpamiętywać.Wawrzyniec pisze:Zresztą to nie ja przez kilkanaście miesięcy hype'owałem pisząc jak to "mistrzunio pozamiata"
Mów za siebie, jak pierwsza liga dołuje to się daje dwójki i trójki z litości, dokładnie jak tutaj (u nas), jak same jedynki, to wiadomo, że geniusz od razuAdam pisze:no i nie pozamiatał...Wawrzyniec pisze:Zresztą to nie ja przez kilkanaście miesięcy hype'owałem pisząc jak to "mistrzunio pozamiata"
Potomni go doceniąkiedyśgrześ pisze:Mów za siebie, jak pierwsza liga dołuje to się daje dwójki i trójki z litości, dokładnie jak tutaj (u nas), jak same jedynki, to wiadomo, że geniusz od razuAdam pisze:no i nie pozamiatał...Wawrzyniec pisze:Zresztą to nie ja przez kilkanaście miesięcy hype'owałem pisząc jak to "mistrzunio pozamiata"![]()