Ale jakże polskieWawrzyniec pisze:Ej, ale to niezbyt kulturalnie cieszyć się, z czyjegoś niepowodzenia, porażki.

No normalnie, źle znaczyJak to chujowo?

Ale jakże polskieWawrzyniec pisze:Ej, ale to niezbyt kulturalnie cieszyć się, z czyjegoś niepowodzenia, porażki.
No normalnie, źle znaczyJak to chujowo?
Usunąłem obwódkę, której szczerze na początku nie zauważyłem. Teraz już chyba nie jest chujowo?Mefisto pisze:No normalnie, źle znaczyJak to chujowo?Co to za obwódka chociażby? :>
A gdzie niby ja się samobiczuję?Adam pisze:Wawrzyniec, prosimy i apelujemy o zaprzestanie samobiczowania się
To słabo, bo w tematach Williamsa i Zimmera to co 3 godzinyAdam pisze:w tym temacie co 3 dni
Ty naprawdę POLECASZ ludziom zakup tego soundtracka? Drżę o przyszłe pokolenia potencjalnych fanów filmówki...Wawrzyniec pisze:Jedyne co jest na pierwszej pozycji to soundtrack do "Dredda". Jak widać moja recenzja nie zniechęciła. przyszłych nabywców.
Tomek pisze:Ty naprawdę POLECASZ ludziom zakup tego soundtracka? Drżę o przyszłe pokolenia potencjalnych fanów filmówki...
Nie polecaWawrzyniec pisze:Jedyne co jest na pierwszej pozycji to soundtrack do "Dredda". Jak widać moja recenzja nie zniechęciła. przyszłych nabywców.
No, teraz ok - tylko gdzie cycki?Wawrzyniec pisze:Teraz już chyba nie jest chujowo?
Pewnie pod prysznicemA gdzie niby ja się samobiczuję?
No. Ale oczywiście na początku lepiej zjechać Wawrzyka.Tomek pisze:Mea culpa. Zrozumiałem: nie zniechęca = zachęca.
Twój avatar też nie ma, więc co się mojego czepiasz.Mefisto pisze:No, teraz ok - tylko gdzie cycki?Wawrzyniec pisze:Teraz już chyba nie jest chujowo?
W berlińskim mieszkaniu mam wannę.Mefisto pisze:Pewnie pod prysznicemA gdzie niby ja się samobiczuję?
Bo mój avatar jest nieletni - pedofil alert!Wawrzyniec pisze:Twój avatar też nie ma, więc co się mojego czepiasz.![]()
Zawsze się możesz kutasem pobiczowaćW berlińskim mieszkaniu mam wannę.
Wawrzyniec pisze:No. Ale oczywiście na początku lepiej zjechać Wawrzyka.Zresztą w recenzji chyba wyraźnie dobitnie się wyraziłem, aby zrozumieć, że nie zachęcam. 5 nie dałem.