JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
I tak skala ocen mnie blokuje, gdyż 4.5 nie wystawię, gdyż mamy tylko pełne oceny. A po za tym dramatyzujecie, gdyż mimo pewnego uwielbienia do prac pewnych kompozytorów to zawsze w recenzjach i mych opiniach staram się dokładnie uzasadnić i przedstawić skąd takie, a nie inne odczucia. Argumentuję, a nie piszę "Megakult", "Score miażdży cyce" i koniec. Ja zawsze i kulturalnie staram się przedstawić swoje racje i oczywiście nie mam nic przeciwko polemice, jeżeli prowadzona ona jest na podobnym poziomie i nie dotyka mnie osobiście.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ale czasem Wawrzyńcu wystarczy tylko to jedno słowo i nic nie trzeba już dodawaćWawrzyniec pisze:"Megakult",

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja kiedyś powiedziałem dwa słowa i razem z Koprem, przez pół roku nie dawaliście mi spokoju
Więc nie jestem w takiej łatwej sytuacji jeżeli chodzi o krótkie wyrażanie opinii. 

ale widzisz - Ty użyłeś tego wobec nie tej ścieżki co trzeba
wiec sam byłeś sobie winny 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A widzisz i tu jest pies pogrzebany, gdyż skąd ktoś ma wiedzieć przy jakich takich słów należy, a przy jakich nie należy używać.
Ja podążyłem za głosem serca, to co naprawdę czuje i taki mnie spotkał los.
To chyba dobrze, że jesteśmy wobec siebie szczerzy i nie ukrywamy swoich emocji? Chyba nie chcemy, aby forum zamieniło się w rzeczywistość z THX 1138?

wystarczy troche logikiWawrzyniec pisze:A widzisz i tu jest pies pogrzebany, gdyż skąd ktoś ma wiedzieć przy jakich takich słów należy, a przy jakich nie należy używać.![]()

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Muzyka to sztuka, a nie przedmiot ścisły. Nie da się jej matematycznie, logicznie wytłumaczyć i odczytać. Trzeba ją poczuć. 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
co to?THX 1138
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I później takie osoby oglądnął sobie "Eqillibrium" i uważają jaki to świetny film, zachwalając jakże oryginalny jest jego pomysł wyjściowy.
Dla czouga:
http://www.imdb.com/title/tt0066434/

Dla czouga:
http://www.imdb.com/title/tt0066434/

Lalo się tam wspiął na wyżyny geniuszu a potem podbił poprzeczkę przy Harrych.
NO CD = NO SALE
- Arthur
też nie wiem co to. Chyba za dużo w tym czasie siedziałem w lesie na grzybach. Może tam wrócę, bo fajnie czas mija.Eqillibrium
lepiej myślcie nad zagadką
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobrze zakończmy tego offtopo. Czoug życzę udanego grzybobrania, tylko uważaj na muchomory sromotnikowe. A najlepiej wróćmy wszyscy do przedwczesnego zachwycania się tą muzyką. 

- Arthur
edit, bo Wawrzek zrobił edita
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Muzyka to sztuka, a nie przedmiot ścisły. Nie da się jej matematycznie, logicznie wytłumaczyć i odczytać. Trzeba ją poczuć.
Chciałbym zauważyc, że jeszcze kilkadziesiąt lat temu muzykę traktowana jako jedną z dziedzin ścisłych, matematycznych.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara