Adam pisze:siema Turek!!!!

jak tam Expendables 2?!

Nie tu
Michał Turkowski pisze:Ok, nic nie zmieniaj, nowy profil to dla mnie swoiste "A New Life" na tym forum i chciałbym żeby tak zostało.
Nie, nie byłem na stronie głównej i na forum od momentu gdy napisałem ostatniego posta.
Paweł Stroiński pisze:I nie, nie będziemy tu offtopić. Jest parę nowych zasad na forum, w związku z pisaniem o kompozytorach, w razie czego po prostu się rozejrzyj albo PW.
W telegraficznym skrócie przybliż mi tylko owe zmiany
Chodzi o to, że mamy tematy kompozytorskie, w których tytuły to Imię Nazwisko (żadne Co Nowego, itd.). Więc jeśli chcesz napisać, że np. Beltrami ma nową słit focię, to rób to w temacie o nazwie (albo go stwórz) Marco Beltrami, a nie w temacie z jego najnowszym scorem
Chodzi o to, że to metoda, która genialnie funkcjonuje na MainTitles i stwierdziłem, że można by ją zastosować. Ze względu na bardzo ogólny charakter tematu, nie wiem, czy inni moderatorzy się ze mną zgadzają, ja traktuję offtopienie w nich trochę lżej, żeby dyskusja była trochę bardziej naturalna (Zimmer nie puszcza ciągle jakichś fotek np. czy coś takiego, chociaż parę rzeczy mógłbym dać).