Howard Shore - Hobbit
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Howard Shore - Hobbit
Lipa.
No, ale w sumie po co zdradzać kolejne urywki muzyki Shore'a. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ten score zmiecie, jestem niemalże pewien że będzie Oskar
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Witamy z powrotem.
Ale po co nowe konto?
Przecież stare jest nieusunięte i niezbanowane 
Ale po co nowe konto?
- Michał Turkowski
I'm back
Wolę nowe, ale jeśli masz możliwość to możesz wszystkie stare posty opatrzyć moją nową nazwą użytkownika jeśli to wykonalne
Wolę nowe, ale jeśli masz możliwość to możesz wszystkie stare posty opatrzyć moją nową nazwą użytkownika jeśli to wykonalne
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Niestety wykonalne to nie jest.
Swoją drogą, mam nadzieję, że czytałeś kilka ostatnich recenzji?
Swoją drogą, mam nadzieję, że czytałeś kilka ostatnich recenzji?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
I nie, nie będziemy tu offtopić. Jest parę nowych zasad na forum, w związku z pisaniem o kompozytorach, w razie czego po prostu się rozejrzyj albo PW.
- Michał Turkowski
Ok, nic nie zmieniaj, nowy profil to dla mnie swoiste "A New Life" na tym forum i chciałbym żeby tak zostało.
Nie, nie byłem na stronie głównej i na forum od momentu gdy napisałem ostatniego posta.
Nie, nie byłem na stronie głównej i na forum od momentu gdy napisałem ostatniego posta.
W telegraficznym skrócie przybliż mi tylko owe zmianyPaweł Stroiński pisze:I nie, nie będziemy tu offtopić. Jest parę nowych zasad na forum, w związku z pisaniem o kompozytorach, w razie czego po prostu się rozejrzyj albo PW.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie tuAdam pisze:siema Turek!!!!
jak tam Expendables 2?!
Chodzi o to, że mamy tematy kompozytorskie, w których tytuły to Imię Nazwisko (żadne Co Nowego, itd.). Więc jeśli chcesz napisać, że np. Beltrami ma nową słit focię, to rób to w temacie o nazwie (albo go stwórz) Marco Beltrami, a nie w temacie z jego najnowszym scoremMichał Turkowski pisze:Ok, nic nie zmieniaj, nowy profil to dla mnie swoiste "A New Life" na tym forum i chciałbym żeby tak zostało.
W telegraficznym skrócie przybliż mi tylko owe zmianyPaweł Stroiński pisze:I nie, nie będziemy tu offtopić. Jest parę nowych zasad na forum, w związku z pisaniem o kompozytorach, w razie czego po prostu się rozejrzyj albo PW.
Chodzi o to, że to metoda, która genialnie funkcjonuje na MainTitles i stwierdziłem, że można by ją zastosować. Ze względu na bardzo ogólny charakter tematu, nie wiem, czy inni moderatorzy się ze mną zgadzają, ja traktuję offtopienie w nich trochę lżej, żeby dyskusja była trochę bardziej naturalna (Zimmer nie puszcza ciągle jakichś fotek np. czy coś takiego, chociaż parę rzeczy mógłbym dać).
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, chyba łamiemy zasady w najnowszym temacie o scorze Beltramiego do filmu z Eastwoodem, gdyż tam rozmawiamy o innych jego projektach.Paweł Stroiński pisze:Chodzi o to, że mamy tematy kompozytorskie, w których tytuły to Imię Nazwisko (żadne Co Nowego, itd.). Więc jeśli chcesz napisać, że np. Beltrami ma nową słit focię, to rób to w temacie o nazwie (albo go stwórz) Marco Beltrami, a nie w temacie z jego najnowszym scorem
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba.
Ale na szczęście moderatorzy niczym Sędzia Dredd strzegą prawa na forum i eliminują offtopy. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Rozmawiacie o bzdetach w temacie Hobbita. A kysz!
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore