PIRATES OF THE CARIBBEAN - temat zbiorczy
Re: PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 - HANS ZIMMER
czeka na ten chłam ktoś oprócz Pawła Stroińskiego ?
.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Epic fail blada. Ja akurat na ten score nie czekam 

Ja na Kowbojów też nie ? A i co ?tak mi nikt nie wierzyPaweł Stroiński pisze:Epic fail blada. Ja akurat na ten score nie czekam

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja nie cytuję postów o tym score z twittera ani nie daję linka. 
I byłem osobą, która powiedziała, że to będzie gówno nim wyszły jakiekolwiek klipy!

I byłem osobą, która powiedziała, że to będzie gówno nim wyszły jakiekolwiek klipy!
nie zauważyliście że bladu znów wszędzie wtrynia tego hgw? 

NO CD = NO SALE
JA ! ?.Adam Krysiński pisze:nie zauważyliście że bladu znów wszędzie wtrynia tego hgw?
Myster a jak wg Ciebie oceniasz tą reckę co dałeś linka?
NO CD = NO SALE
Adam i ta jego znajomośc angielskiego..Adam Krysiński pisze:Myster a jak wg Ciebie oceniasz tą reckę co dałeś linka?
pytałem o aspekt taki czy Myster kojarzy kto/co/skąd to pisał i czy to jest wiarygodne.. bo ja pierwsze słysze o takiej stronce.
NO CD = NO SALE
To blog http://www.tracksounds.com/ czyli jednej z wiarygodniejszych stronek w necie. A sam tekst nawet sporo mówi. Będzie sporo recyklingu, nowe tematy są niezłe, gitarki dają tej odsłonie świeżości, remixy do kosza. Myślę, że parę utworów będzie dawało nieźle sobie radę (Mermaids, Blackbeard) ale ogólnie jak na największy wakacyjny tytuł będzie to lekki niewypał.Adam Krysiński pisze:pytałem o aspekt taki czy Myster kojarzy kto/co/skąd to pisał i czy to jest wiarygodne.. bo ja pierwsze słysze o takiej stronce.
pytanie skąd koleś miał tak wcześnie score...
NO CD = NO SALE
Może dostał do "zrecenzjonowania". Premiera scoru za 2 tygodnie, więc pewnie owy już jest.Adam Krysiński pisze:pytanie skąd koleś miał tak wcześnie score...
a jak ja chciałem dostać wczesniej to mi powiedzieli że będą mieć dzień przed premierą dopiero
łot ci kujwa tjechnika 

NO CD = NO SALE
Pewnie bali się na wschód Europy dać, bo się by szybko po internecie rozeszłoAdam Krysiński pisze:a jak ja chciałem dostać wczesniej to mi powiedzieli że będą mieć dzień przed premierą dopierołot ci kujwa tjechnika