FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wojteł
- John Williams
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Royal Concert, you hack frauds!
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Ech, czekałem na ten koncert i co? Będzie w tym samym dniu, co JNH w Krakowie, na który mam kupiony bilet
I co, mam teraz jechać do Zabrza/Szczecina/Poznania?
https://www.radiolodz.pl/posts/38087-ni ... las-arenieNiezwykły koncert w łódzkiej Atlas Arenie
26 listopada w Atlas Arenie odbędzie się wyjątkowy koncert dla fanów sagi Gwiezdne Wojny.
Hollywodzka Orkiestra Filmowa i orkiestra Alle Vienna w towarzystwie dwudziestoosobowego łódzkiego chóru Vivid Singers wykonają muzykę z prawie wszystkich części cyklu. Całość występu obejmie 16 najbardziej znanych tematów muzycznych znanych z filmów George'a Lucasa i jego następców.
Dyrygent i pomysłodawca koncertu Jan Niedźwiecki zapewnia, że kultowej muzyce autorstwa Johna Williamsa, towarzyszyć będzie niepowtarzalna gra świateł i inne atrakcje wizualne. - Proponujemy wszystkie najsłynniejsze tematy z Gwiezdnych Wojen. Będziemy wyświetlać fragmenty filmów, które korespondują z muzyką. Do tego pojawi się cała grupa prawie 30 aktorów odgrywających te role na scenie i przed sceną - mówi Jan Niedźwiedzki.
Dodatkowo przed koncertem najmłodsi fani Gwiezdnych Wojen będą mogli podziwiać modele postaci znanych z filmu. Bilety na Gwiezdne Wojny Koncertowo są już w sprzedaży.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wojteł
- John Williams
Niemcy robią Nową Nadzieję z muzyką na żywo. Ofc z tym ostatnim boomem na tego typu wydarzenia to było tylko kwestią czasu, aż ktoś zrobi gwiezdne wojny, ale i tak jestem zdziwiony, że nie wyszło to trochę wcześniej.
http://star-wars.pl/News/22283,Nadchodz ... ncert.html
http://star-wars.pl/News/22283,Nadchodz ... ncert.html
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
sprzedam dwa bilety na HP 2 w Krakowie 21.10.2017r. więcej info priv
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Jak tam Miszczu Dronów na koncercie Solidarności? Był kto?
NO CD = NO SALE
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
9 września, już po raz drugi, odbyło się w Londynie, w Angel Studios spotkanie miłośników muzyki filmowej, FANS OF MUSIC MROM THE MOVIES 2nd ANNUAL EVENT organizowane przez Tadlowa.
Jest to małe, kameralne spotkanie, pojawia się tam kilkadziesiąt osób, skierowane dla miłośników muzyki filmowej z kompozytorami, którego pomysłodawcą inicjatorem i głównym prowadzącym jest James Fitzpatrick.
W tym roku w spotkaniu udział wzięli Guy Farley, Frank Ilfman, Nic Raine, David Arnold oraz Christopher Young.
Fajna to inicjatywa, szkoda tylko że znów nie miałem możliwości wybrać się do Londynu...
Jest to małe, kameralne spotkanie, pojawia się tam kilkadziesiąt osób, skierowane dla miłośników muzyki filmowej z kompozytorami, którego pomysłodawcą inicjatorem i głównym prowadzącym jest James Fitzpatrick.
W tym roku w spotkaniu udział wzięli Guy Farley, Frank Ilfman, Nic Raine, David Arnold oraz Christopher Young.
Fajna to inicjatywa, szkoda tylko że znów nie miałem możliwości wybrać się do Londynu...
Ja wierze że jeszcze spotkam mistrzunia Arniego. Jak nie u nas to kiedyś w Londynie, jak na świecie i w PL bedzie lepiej.
NO CD = NO SALE
- Michał Turkowski
Oto krótki filmik o tym spotkaniu:
https://www.facebook.com/SoundTrackFest ... 527683609/
I kilka zdjęć od znajomych z FB:

https://www.facebook.com/SoundTrackFest ... 527683609/
I kilka zdjęć od znajomych z FB:

ja pierdole, ledwo 10 osób na krzyż na widowni...

NO CD = NO SALE
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Michał Turkowski pisze: ↑pn wrz 11, 2017 22:26 pm
- Michał Turkowski
Przecież pisałem że jest to małe, kameralne spotkanie, jak policzysz siedzących widzów to jest nieco ponad 50 osób.Adam pisze:ja pierdole, ledwo 10 osób na krzyż na widowni...![]()
Ostatnio zmieniony wt wrz 12, 2017 13:22 pm przez Michał Turkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja się pytam dlaczego takie małe? jak mają promować gatunek robiąc eventy dla paru osób? u nas jakby to było, to by przyszło 5 razy tyle osób..
NO CD = NO SALE
- Michał Turkowski
A czy ja wiem czemu takie małe ?
Tutaj pewnie mamy do czynienia z uber fanbojami takimi jak my, a nie ze sluchaczami co znaja Piratow z Karaibow tylko.
Tutaj pewnie mamy do czynienia z uber fanbojami takimi jak my, a nie ze sluchaczami co znaja Piratow z Karaibow tylko.
po prostu smutno to wygląda a mnie ogarnia wkurw że Arni i Young na wyciągnięcie ręki a mnie tam nie było a ludzi tam tak mało 
NO CD = NO SALE