NAGRODY BRANŻOWE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Przy całej sympatii dla Del Toro, jeśli wygrywa z Andersonem, Nolanem a McDonagh, Villeneuve i Guadagnino nie zostali nominowani za "The Shape of Water"...no nie umiem sie cieszyć. Ale najważniejsze, że nie Gerwig.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No, szkoda, że kompozytorzy nie byli usadzeni wszyscy razem
A tak to Viva Mexico!

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, też to przewidziałem
19/20! (pomijam 4 niefabularne kategorie)
Podsumowując - Olek dostał Oscara, a Woda ma więcej statuetek niż Dunkierka, czyli dokładnie odwrotnie niż przewidywałeś, Adasiu

Podsumowując - Olek dostał Oscara, a Woda ma więcej statuetek niż Dunkierka, czyli dokładnie odwrotnie niż przewidywałeś, Adasiu

Abstrahując od dziwnych wyborów, nie wiem co się stało z Oscarami, bo nie pamietam tak nudnej i słabej gali - Kimmel poległ całkowicie, nie było żadnych żartów, dobrych przemówień, dobrych kreacji, a prawnicy Weinsteina chyba stali za kotarą bo nikt nawet kobiety nie miał jaj by rzucić jakimś tekstem, co dziwi po tej histerii.. Ellen wróć!
Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2018 05:59 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A tak im dobrze szło to musieli zepsuć na koniec. No nic dobranoc.
"A Shape of Water" jeden z bardziej przeceniany filmów i z całą moją sympatią do Guillermo del Toro.
"A Shape of Water" jeden z bardziej przeceniany filmów i z całą moją sympatią do Guillermo del Toro.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Obejrzawszy to w nocy stwierdzam, że była to jedna z najnudniejszych ceremonii oscarowych ostatnich lat. Zgadzam się, że praktycznie w ogóle niezabawna - inna sprawa, że brak możliwości wyłączenia w dekoderze "lektoro-tłumacza" na Canale Plus jak zwykle bardzo źle wpływał na odbiór całości. Co do muzycznych kategorii, to piosenka, która wygrała, jest koszmarna. Desplat, cóż, do przewidzenia. Z dwóch jego Oscarów ten i tak jest dla mnie dużo lepszy, bo przez GBH nie jestem w stanie przebrnąć, a to się jednak słucha.
Ostatnia tak mocno przewidywalna gala, na której się tak wynudziłem to była ta z Grawitacją - tam z kolei udało mi się przewidzieć 100% zwycięzców. Z jednym się z Adamem zgodzę - niech Ellen wróci! W tym roku Kimmel prowadził tak nudno, a gala była tak poprawna i bezpieczna, że gdyby nie Frances McDormand, to ja bym nawet zapomniał o #MeToo 

Hahahahaha epickie!!!
Szkoda, że gify nie mają dźwięku, bo zrobiłbym z tego gifa i wklejał przy każdej możliwej okazji <3
https://twitter.com/Variety/status/970545634708094976

https://twitter.com/Variety/status/970545634708094976
dlaczego tylko z jednym? Kimmel poległ całkowicie, wszyscy bali się cokolwiek powiedzieć na Weinsteina, kiecki były mega słabe, żadne przemówienie nie zachwyciło, akcja z hod-dogami była żenująca.
"wiecie co z nim zrobić!" :

"wiecie co z nim zrobić!" :

NO CD = NO SALE
Meryl taka piękna <3 Jonny Greenwood też czytałem, że był z żoną. Czyli trzeba potwierdzić jeszcze obecność Burwella 
A tymczasem Hansu pojawił się znowu z tą swoją kobitą co ostatnio (widocznie mu szczęścia nie przynosi). Filmik w zniuansowany sposób pokazuje co się dzieje, kiedy ta kobita zasłania jego ego
youtu.be/Sr3SJzs-CfA

A tymczasem Hansu pojawił się znowu z tą swoją kobitą co ostatnio (widocznie mu szczęścia nie przynosi). Filmik w zniuansowany sposób pokazuje co się dzieje, kiedy ta kobita zasłania jego ego

youtu.be/Sr3SJzs-CfA
no Hansu jest dobry, raz z byłą żoną, raz z tą nową maszkarą, chyba otwarty związek mają 
na gali pokazano tylko Desplata i Johna.. nie widzę fot z dywanu z nimi..

na gali pokazano tylko Desplata i Johna.. nie widzę fot z dywanu z nimi..
NO CD = NO SALE