Nawet dwieMarek Łach pisze:Fajna zrzynka w 2 utworze.

Nawet dwieMarek Łach pisze:Fajna zrzynka w 2 utworze.
Myślę, że Pan self-plagiat-man zaoferuje nam znacznie więcejMystery Man pisze:Nawet dwieMarek Łach pisze:Fajna zrzynka w 2 utworze.
AmenKoper pisze:Wawrzek, cholerny folksdojczu, spadaj z tą faszystowską flagą![]()
Oglądałem na przewijaniu, bo sporo spoilerów, ale robi to wszystko wrażenie, szczególnie 5 filmik. Spoko, że tak ograniczają CGI i stawiają na kaskaderów.
Przesłuchałem jeszcze raz i naprawdę sporo klipów mi się tu podoba. Niemal 15 minutowy finał (16. Lizard At School!, 17. Saving New York, 18. Oscorp Tower), zapowiada się doprawdy spektakularnie. Końcowe "Promises / Spider-Man End Titles" to będzie czysta przyjemność, dramatyczne "The Ganali Device" brzmi rewelacyjnie, podobnie jak liryczne granie "I Can’t See You Anymore". Nawet ten suspens i underscore a'la podrasowany elektroniką Beautiful Mind wypada tu okazale, o wszelakich chórkach, wokalizach czy oldschoolwej elektronice nie wspomnieć. Nie ma co, jestem podekscytowany i nie zamierzam się z tym chowaćMi się podoba najbardziej klip "The Spider Room - Rumble in the Subway", szykuje się drugi score roku po Carterze
Oj będzie MOC Myster, oj będziePrzesłuchałem jeszcze raz i naprawdę sporo klipów mi się tu podoba. Niemal 15 minutowy finał (16. Lizard At School!, 17. Saving New York, 18. Oscorp Tower), zapowiada się doprawdy spektakularnie. Końcowe "Promises / Spider-Man End Titles" to będzie czysta przyjemność, dramatyczne "The Ganali Device" brzmi rewelacyjnie, podobnie jak liryczne granie "I Can’t See You Anymore". Nawet ten suspens i underscore a'la podrasowany elektroniką Beautiful Mind wypada tu okazale, o wszelakich chórkach, wokalizach czy oldschoolwej elektronice nie wspomnieć. Nie ma co, jestem podekscytowany i nie zamierzam się z tym chować