Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Akurat Avatar przy Sherlocku to arcydzieło wszechczasów.
W Sherlocku jeszcze zdjęcia Rousselota całkiem nieźle się prezentują, chociaż i tak Ritchie nie potrafił ich mądrze wykorzystać, tak samo jak świetnych aktorów, którymi dysponował. Fabuła to taka młodzieżowa popierdółka w sam raz na megahit Polsatu (czy jak to się u nich zwie), kilka śmiesznych odzywek głównego bohatera a wątek kryminalny na zasadzie: namnóżmy cudów, a potem w finale wszystkie pseudo-racjonalnie wytłumaczmy, mimo że nic z wcześniejszego przebiegu akcji na takowe nie wskazywało. Do tego momentami CGI daje po oczach. Ogólnie nie jest to jakiś zły film, ale też nic szczególnego, ot blockbusterowy przeciętniak, o którym szybko się zapomina. Ale czego oczekiwać od reżysera, który się skończył na filmie, na którym się zaczął. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No wiesz, całe pierwsze półrocze zajęło mi bronienie "Angels & Demons" i to na dwóch forach, doprowadzając Adama nie raz do palpitacji serca, a on z odwzajemnienem doprowadzając do palpitacji mego serca, że już po prostu na "Sherlocka Holmesa" niestarczyło mi siłbladerunner20 pisze:Adam na tym forum chyba tylko ja broniłem sherlocka nawet Wawrzyniec odpuscil .
I na początku ta muzyka mi się naprawdę nie podobała, ale teraz wreszcie się do niej przekonałem i 3.5 czy też 4 na szynach jestem w stanie dać. Przy czym sam raczej jej nie zakupię, ale z jakiegoś prezentu, wygranej
A co do "Avatara" to ten film rządzi
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ten co, według niektórych
, płytek nie reklamuje akademikom
...
Widać że oprócz tego bilbordy na mieście w całym LA rozwiesza dodatkowo
Vipy będą wchodzić do Kodaka na ceremonię a tam na śłupach będzie to wisiało dalej
I pomysleć, że na bilbord cytatów z recki Bucholca nie dali..

Widać że oprócz tego bilbordy na mieście w całym LA rozwiesza dodatkowo
Vipy będą wchodzić do Kodaka na ceremonię a tam na śłupach będzie to wisiało dalej
I pomysleć, że na bilbord cytatów z recki Bucholca nie dali..

Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 09:02 am przez Adam, łącznie zmieniany 4 razy.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I już z tego plakatu byłaby lepsza okładka od tego g***a, które wypuścili.. U Japończyków też taka okładka jest, czy zmienili?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
a widzieliście to?
http://www.youtube.com/watch?v=vML70Tf8ZpA
Szczerze myślałem że Zimmer już nic więcej nie wymyśli żeby się na Oscary wypromować a tu proszę...
http://www.youtube.com/watch?v=vML70Tf8ZpA
Szczerze myślałem że Zimmer już nic więcej nie wymyśli żeby się na Oscary wypromować a tu proszę...