Top 10, 2011
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: Top 10, 2011
No co wy, wg Adama mamy wyraźny spadek formy u Williamsa, więc tych siedmiu jest w strasznym błędzie 

to że spadek jest widoczny nie znaczy że nie może wygrać jakiegoś rankingu czy nagrody. nie takie scory jak War Horse otrzymywały nagrody na czele z Reznorem np 

NO CD = NO SALE
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Wiesz co, przy takim artyście jak Williams zapytam któż to jest ReznorAdam pisze:to że spadek jest widoczny nie znaczy że nie może wygrać jakiegoś rankingu czy nagrody. nie takie scory jak War Horse otrzymywały nagrody na czele z Reznorem np

Ale spokojnie oscara Johhnny nie dostanie, bo już mu się na półce nie mieszczą

Dobra spadam na Dextera

akurat popularność (a tutaj bym się nawet zastanowił bo jednak Reznor jest nieporównywalnie bardziej popularny, bo Williams to tylko filmowa nisza) i dorobek i jeden i drugi mają praktycznie identyczną, choć Reznor w innej dziedzinie, więc nie hejteruj gościa tylko dlatego że pisze gównianą filmówke - a konkretnie zrobił to ledwo dwa razy w życiu. i nie wrzucaj do jednego wora całego życia kompozytorów bo i jeden i drugi są wielkimi artystami z wielkim dorobkiem.muaddib_dw pisze:Wiesz co, przy takim artyście jak Williams zapytam któż to jest ReznorPaputek, sznurek czy naleśnik
![]()
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dokładnie, Reznor megakult i to w ogóle nie mniejszy od Williamsa, tylko nie w tej dziedzinie.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
E no adam. Jakbyś coś takiego w 2008 roku powiedzial, to lajtowo, ale wiekszosc mówi, że Williams wrócił do fromy, zwłaszcza tintinemAdam pisze:to że spadek jest widoczny nie znaczy że nie może wygrać jakiegoś rankingu czy nagrody. nie takie scory jak War Horse otrzymywały nagrody na czele z Reznorem np

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Pytanie tylko, kiedy Williams nie był w formie? 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wziąwszy pod uwagę, że Super8 to też Williams wśród kompozytorów jeśli dobrze rzuciłem okiem wyklarował się lider.
Ps. Tak, wiem, już mi to mówiono, jestem głuchy
Ps. Tak, wiem, już mi to mówiono, jestem głuchy

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Świetny, nowy temat nowego bohatera, świetny " end tittle " z nową aranżacją głównego tematu, kilka pobocznych tematów i fajna etnika - rzeczywiście, baardzo zła muzykaAdam pisze:litości. Indy 4 choćby.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Tonący-Adam i brzytwy się chwyta, a tutaj mój drogi mówimy o muzyce filmowej, zatem Reznor jest dla mnie nikim w tej dziedzinie
Adam chcesz najwyraźniej na siłę być niszowy,cool i oryginalny, zatem twoje uwielbienie dla Tylera jest niewytłumaczalne nawet dla Freuda

Wybacz ale nawet na taką muzę go nie staćAdam pisze:litości. Indy 4 choćby.

Adam chcesz najwyraźniej na siłę być niszowy,cool i oryginalny, zatem twoje uwielbienie dla Tylera jest niewytłumaczalne nawet dla Freuda

Głosy podliczone, jeszcze raz sprawdzę pierwszą 10 i o północy wstawiam