IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
Pozyjemy zobaczymy. Gdyż na razie to wszystko wskazuje, że nikt się na tym festiwalu z zacnego grona forumowiczów nie pojawi. A co z Tomkami z filmmusic.pl? Adam pewnie będzie, ale rok temu nie pojawił się przywitać, tak słyszałem.
P.S. A co to za nowa dziwaczna opcja, że "Możesz zagnieździć tylko 3 poziomów cytatów"?
P.S. A co to za nowa dziwaczna opcja, że "Możesz zagnieździć tylko 3 poziomów cytatów"?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Może nie mam prawa nazywać się forumowiczem, ale będę tam przynajmniej ja i Paweł 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli sam się pojawisz to Adam będzie na 100%.Wawrzyniec pisze:Adam pewnie będzie, ale rok temu nie pojawił się przywitać, tak słyszałem.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
SzkodaMarek Łach pisze:Tak niestety wyszło, że nie będzie mnie na festiwalu...

zważywszy że napisałeś to przed tymi cyrkami z chmurami Toxic X, to ja nie wiem czy do Krakowa nie przyprowadzi za sobą chmury popromiennej albo jak się mu rękę poda to czy potem nam dwie dodatkowe nie wyrosnąŁukasz Waligórski pisze:Myślę że nie ma się co martwić o przyjazd Hisaishiego w obliczu trzęsienia ziemi w Japonii. Z tego co wiem sam kompozytor nie ucierpiał i jest bezpieczny... Póki co wszystko idzie zgodnie z planem.

SzkodaŁukasz Wudarski pisze:Mnie też nie będzie...

że kogo?Ale jakby co to 24 października zapraszam do Torunia na koncert Wima Mertensa...
ciekawe gdzieJuż potwierdzone. Będzie o tym jeszcze dosyć głośno (mam taką nadzieję)

i to się chwali!Paweł Stroiński pisze:Ja będę, nawet jeśli przez to muszę olać zajęcia, co jest o tyle trudne, że je prowadzę.
Odrobię ze studentami w innym terminie.
KiepSong ostatno ma cięty dowcip i chyba Babucha nie lubiTomasz Goska pisze:No ciężko pogodzić jedną przyjemność z drugą, wszak CK Dwór Artusa odpowiada w tym roku za organizację artystyczną VII Ogólnopolskiego Zjazdu Kół Przyjaciół Radia Maryja, a z ciebie zrobili dyrektora strategicznego tego przedsięwzięcia. Toruń jest dumny posiadając takich zacnych synów jak ty :]

na Hisiashim i Honorze bankowo chyba że mnie szlag trafi albo coś na ulicyWawrzyniec pisze:Adam pewnie będzie, ale rok temu nie pojawił się przywitać, tak słyszałem.

obecnośc Wawrzyńca nie ma tu nic do rzeczy.. Bucholc znów robi za adwokataBucholc Krok pisze:Jeśli sam się pojawisz to Adam będzie na 100%.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Epic fail..Adam Krysiński pisze:że kogo?Ale jakby co to 24 października zapraszam do Torunia na koncert Wima Mertensa...

http://www.youtube.com/watch?v=LvZQOYzycVA
W tym, że nie znasz Mertensa.I w czym problem?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Wim Mertens to kolejny kompozytor-minimalista tworzący tak jak Michael Nyman czy Philip Glass utwory z 2-3 taktami ciągle się zapętlającymi. Wim ilustrował swoją muzyką m.in. "Brzuch Architekta" Petera Greenawaya i "Między złem a głębokim błękitnym oceanem" Marion Hänsel. W jego filmografii brak produkcji hollywoodzkich, dlatego nie wszystkim to nazwisko coś mówi. Nie każdy chce się "katować" filmami o milczącym marynarzu chodzącym i wałesającym się od portu do statku. Twórczość przeznaczona dla osób poszukujących ...
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Adam fail z Mertensem jak nic 
E to jest na serio niezła muza (prawda Bucholc?)
Macie tutaj fragment z koncertu. 4 mains właśnie z Brzucha Architekta... Ale to nie tylko muzyka filmowa (prawdę rzekłszy to soundtracki są marginesem działalności Mertensa). Chociaż pisze do filmów ambitnych jego muzyka ma moc w sobie i fajnie się słucha...
http://www.youtube.com/watch?v=jRDY1KAw ... re=related

Macie tutaj fragment z koncertu. 4 mains właśnie z Brzucha Architekta... Ale to nie tylko muzyka filmowa (prawdę rzekłszy to soundtracki są marginesem działalności Mertensa). Chociaż pisze do filmów ambitnych jego muzyka ma moc w sobie i fajnie się słucha...
http://www.youtube.com/watch?v=jRDY1KAw ... re=related
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- z Adamem to się nawet fajnie gadało..., szkoda tylko że Adam nie pije...Adam Krysiński pisze:
SzkodaŁukasz Wudarski pisze:Mnie też nie będzie...ale w tym Przypadku plusa nieobecności (jak u Marasa wyżej) już nie ma
że kogo?Ale jakby co to 24 października zapraszam do Torunia na koncert Wima Mertensa...
ciekawe gdzieJuż potwierdzone. Będzie o tym jeszcze dosyć głośno (mam taką nadzieję)
i to się chwali!Paweł Stroiński pisze:Ja będę, nawet jeśli przez to muszę olać zajęcia, co jest o tyle trudne, że je prowadzę.
Odrobię ze studentami w innym terminie.
KiepSong ostatno ma cięty dowcip i chyba Babucha nie lubiTomasz Goska pisze:No ciężko pogodzić jedną przyjemność z drugą, wszak CK Dwór Artusa odpowiada w tym roku za organizację artystyczną VII Ogólnopolskiego Zjazdu Kół Przyjaciół Radia Maryja, a z ciebie zrobili dyrektora strategicznego tego przedsięwzięcia. Toruń jest dumny posiadając takich zacnych synów jak ty :]ale dodatkowe +10 do szacuna za zrozumienie magii muzy Briana Tylera i tak masz ode mnie
![]()
zniwelowałeś fail z pudłowym wiolemi
![]()
na Hisiashim i Honorze bankowo chyba że mnie szlag trafi albo coś na ulicyWawrzyniec pisze:Adam pewnie będzie, ale rok temu nie pojawił się przywitać, tak słyszałem.Ale nie rozumiem wawrzyńcowej ploty że się nie witam :shok:
z tego co mnie pamięć nie myli to z Marasem, Babuchem, Tomkiem KiepSongiem, Łukaszem W. i z Mefim żeśmy coś tam se pobajerzyli - mniej lub więcej. A jeśli z kimś nie miałem przyjemności, a pewno takowe osoby były, to sorry ale byłem przelotem na ostatnim festiwalu no i mogłem kogoś nie zauważyć przecież skoro kogoś nigdy nie widziałem
.. Ale nie rób ze mnie Wawrzek jakiegoś chujka co się z nikim nie wita
Nie panikuj tylko wsiadaj w pociąga i przyjeżdżaj na centralny do kraka
![]()
- z tym, że się nie witał to plota. Potwierdzam.
- A Goska zazdrości organizacji Zlotu Podwórkowych Kółek Różańcowych które organizujemy stąd takie wpisy. I wiesz co już mi nie posyłaj Tomku tych próśb o wejściówki na Jubileusz Rodziny Radia Maryja. Wszystkie już rozdałem i będziesz musiał niestety stać na zewnątrz, albo w namiocie na dziedzińcu...
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że jestem człowiek, który ma odwagę przyznać się do własnych błędów i nie boi się używać słowa "przepraszam", tak też najmocniej przepraszam Drogi Adamie za to, że wystawianie Tobie fałszywego świadectwa. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No zazdroszczę!Łukasz Wudarski pisze: - A Goska zazdrości organizacji Zlotu Podwórkowych Kółek Różańcowych które organizujemy stąd takie wpisy. I wiesz co już mi nie posyłaj Tomku tych próśb o wejściówki na Jubileusz Rodziny Radia Maryja. Wszystkie już rozdałem i będziesz musiał niestety stać na zewnątrz, albo w namiocie na dziedzińcu...
Miast z ojcem Tadeuszem bawić się i świętować, muszę jechać na jakiś wiejski zlot fanatyków muzyki filmowej.
Kto to tego słucha w ogóle?
P.S.: Ponoć cały dochód ze sprzedaży biletów na koncert Hisaishiego ma być przeznaczony na odbudowę pierwszego i czwartego reaktora elektrowni w Fukushimie. Drugi i trzeci sponsoruje Caritas diecezji Toruńskiej.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ba, ale jak ktoś chce być ciemny...Łukasz Wudarski pisze:Adam fail z Mertensem jak nic

Odbudowę? Nie wiem, czy tam będą chcieli cokolwiek odbudować.Tomasz Goska pisze:P.S.: Ponoć cały dochód ze sprzedaży biletów na koncert Hisaishiego ma być przeznaczony na odbudowę pierwszego i czwartego reaktora elektrowni w Fukushimie. Drugi i trzeci sponsoruje Caritas diecezji Toruńskiej.
Adam chyba miał chwilowe zaćmienie, bo jak można nie słyszeć choćby o "Struggle for Pleasure ", kiedyś leciało to w tv i radiu non stop, nawet na vivie

nie mam kablówki
i nie słyszałem tego! przepraszać nie będę 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mystery Man pisze:Adam chyba miał chwilowe zaćmienie, bo jak można nie słyszeć choćby o "Struggle for Pleasure ", kiedyś leciało to w tv i radiu non stop, nawet na vivie![]()
Bucholc Krok pisze:Epic fail..Adam Krysiński pisze:że kogo?Ale jakby co to 24 października zapraszam do Torunia na koncert Wima Mertensa...
nie słyszałem o gościu i nie płacze z tego powodu 

#FUCKVINYL