Michael Giacchino - Jupiter Ascending (2015)
Re: Michael Giacchino - Jupiter Ascending (2015)
Toteż pozostaję obojętny wobec tego filmu. A jak mnie on ani ziębi, ani parzy, to nie mam potrzeby podniecania się nim w jakikolwiek sposób i głoszenia, że jest albo fatalny albo wybitny. Po prostu jest mi obojętny. Mam duży poziom tolerancji dla głupich filmów 

- Wojteł
- John Williams
No to muzyka była dobrze wyeksponowana, czy wypadła trochę anonimowo, bo to się trochę wyklucza? 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Nie wyklucza się. Muzyki było dużo (czyli była dobrze wyeksponowana, bo było ją słychać, dało się zauważyć, że muzyka jest), ale wypadła anonimowo, bo mimo jej znajomości na płycie nie zrobiła na mnie większego wrażenia, nie zadziałała na mnie szczególnie, nawet nie zwracałem szczególnej uwagi na warstwę tematyczną, która była, ale nie było tu fajerwerków. Anonimowo = tapeta do zapomnienia.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Emocji to faktycznie za wiele nie wnosiła, chyba że u kogoś takowe generują monumentalne wejścia głównego motywu, które Giacchino wpierniczał chyba nawet do scen czyszczenia toalet.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wtedy grała aranżacja "I Hate My Life". Przewinąłem sobie film na podglądzie i chyba miałem rację co do wszystkich użytych w filmie utworów z soundtrackaKoper pisze:Emocji to faktycznie za wiele nie wnosiła, chyba że u kogoś takowe generują monumentalne wejścia głównego motywu, które Giacchino wpierniczał chyba nawet do scen czyszczenia toalet.![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jedyny w miarę bezbolesny sposób jego obejrzenia.Mystery pisze:Przewinąłem sobie film na podglądzie

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No i Michael w końcu doczekał się piątki od Clemmensena, choć w tym przypadku nie mogło być inaczej
Ogólnie, jaka grafa
http://filmtracks.com/titles/jupiter_ascending.html

http://filmtracks.com/titles/jupiter_ascending.html
Ktoś się orientuje może co to za czcionka jest (bardzo fajnie wygląda), której on teraz używa na stronie?
Nowy design jak kto każdy nowy - po czasie się człowiek do niego przyzwyczai. Ale wg mnie, mimo że jak zawsze u niego jest wszystko schludnie i poukładane, Clemmensen poszedł w efekciarstwo. Jakieś krzywki (chyba znowu Star Trekiem się inspiruje
, jakieś konstelacje gwiezdne (?), jakieś rozwijanie tekstów... Po kiego grzyba komu to potrzebne, jego hejterzy przynajmniej znowu będą mieli używanie 
Nowy design jak kto każdy nowy - po czasie się człowiek do niego przyzwyczai. Ale wg mnie, mimo że jak zawsze u niego jest wszystko schludnie i poukładane, Clemmensen poszedł w efekciarstwo. Jakieś krzywki (chyba znowu Star Trekiem się inspiruje

- bartex9
- Spec od additional music
To Open Sans. Obecnie chyba jeden z bardziej popularnych webfontów.Tomek pisze:Ktoś się orientuje może co to za czcionka jest (bardzo fajnie wygląda), której on teraz używa na stronie?

https://www.google.com/fonts/specimen/Open+Sans
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Fajny ten Jupiter. Płyta zamówiona. Będzie drugi Giacchino na półce. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Bywały większe (głębsze).
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Jak już odkopywać to przynajmniej dobre ostyAdam pisze:jaki odkop