FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Wydaje mi się, że to mogło by być w ramach FMF-u.
Bo tak to gruuboo wygląda, dwa wielkie nazwiska w Polsce z osobnymi koncertami (jeden kolejny raz).
FMF musiał by wtedy coś niezłego wykręcić na swoich koncertach.
Bo tak to gruuboo wygląda, dwa wielkie nazwiska w Polsce z osobnymi koncertami (jeden kolejny raz).
FMF musiał by wtedy coś niezłego wykręcić na swoich koncertach.
Trzy wielkie nazwiska. Nie zapominajmy o Ennio, który w Polsce wystąpi już po raz n-ty 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
pewnie ceny też będą z kosmosu 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Jeśli to co wrzucił na FB to cały program, to na pewno nie będzie to w ramach jego trasy koncertowej
Jego trasa była podana z góry, czy od tego czasu doszły jakiekolwiek miasta? Chyba nie? Tak czy siak POPUŚCIŁEM 

#FUCKVINYL
Pamiętam, że chyba dołożyli jakieś pojedyncze koncerty. Więc nie ma przeciwwskazań, żeby ponownie rozszerzyć trasę. Gdyby to było na FMFie, to ogłosiliby cały program festiwalu. Poza tym nikt nie będzie wrzucał zdjęcia wszystkich kilkunastu partytur, żeby udowodnić, że chodzi o trasę, a nie festiwal
Czekamy. Ciekawe czy jeden czy więcej koncertów oraz gdzie. Ważne, że nie trzeba już będzie jechać do Niemców 

Tak, przecież! Ennio
Co by nie mówić GIGA 2017 rok muzyczny się w Polsce zapowiada, a jeszcze się nie zaczął więc niespodzianki jeszcze mogą być.

Co by nie mówić GIGA 2017 rok muzyczny się w Polsce zapowiada, a jeszcze się nie zaczął więc niespodzianki jeszcze mogą być.
Idąc prymitywnym tokiem myślenia jest to Koncert na 30 lat JNH
skoro tak, to może mieć 30 koncertów (wiem, wiem, bajdurzę).
Jeśli by tak przyjąć, to na razie jest 19 koncertów opublikowanych, więc może być tak że te 11 koncertów w różnych miastach dojdzie.
Jeśli w ogóle w tej głównej trasie zajedzie do Polski a nie w ramach innych wydarzeń.

skoro tak, to może mieć 30 koncertów (wiem, wiem, bajdurzę).
Jeśli by tak przyjąć, to na razie jest 19 koncertów opublikowanych, więc może być tak że te 11 koncertów w różnych miastach dojdzie.
Jeśli w ogóle w tej głównej trasie zajedzie do Polski a nie w ramach innych wydarzeń.

Na eventimie jest info: 2 koncerty w 2017 roku - 26.11 Kraków w Tauron Arena, 27.11 Warszawa w Torwarze. Cen jeszcze nie ma.
od 179 zł jak Zimmera ale mniej miejsc w sprzedaży
Zimmer po tyle samo.. Bilety na JNH droższe niż na Hansa, choć najtańsza pula za tyle samo, ale 3 razy mniej miejsc w tej cenie niż na Hansa.
#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Howard na żywo to przecież ze 100 razy lepszy jak Hansu ....ale mimo to, za taką cene to chyba jednak będę zmuszony podziękowaćAdam pisze:Zimmer po tyle samo.. Bilety na JNH droższe niż na Hansa, choć najtańsza pula za tyle samo, ale 3 razy mniej miejsc w tej cenie niż na Hansa.

Chyba tylko Williams, byłby godzien wydania tych 400 zł

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Zapowiada się wieczór marzenie
Koncert "prawie zapięty" kontraktowo był już 2 miesiące temu, ale z różnych powodów organizator wstrzymywał się z jego oficjalnym ogłoszeniem. Mam nadzieję, że to się sprzeda, bo pewne obawy są.

z ceną poszaleli, marka rozpoznawalna kilka razy mniej niż Zimmer, ogólnie jakbym miał postawić dużą kasę u buków, to bym postawił w 100% na Hansa, on się sprzeda. Howard może skończyć jak rok temu Ennio gdzie były przeszło 1/4 wolnych miejsc w Krakowie (tylko że tu były jeszcze droższe bilety). Organizator zaryzykował z tym JNH, nie powiem
Ale też pytanie z ilu biletów sprzedanych organizator będzie zadowolony, bo wiadomo że zawsze nie przyjmuje się pełnej sali. Ja już bilety kupiłem do Taurona i bardzo czekam. Współczuję też FMF że dwie gwiazdy go tak troszkę zaorały w tym 2017 r...

#FUCKVINYL
Jakieś namiastki repertuaru są chociaż znane?
Ceny - oni myślą, że tu ludzie zarabiają w EUR i tyle co na zachodzie...
Ceny - oni myślą, że tu ludzie zarabiają w EUR i tyle co na zachodzie...
Ostatnio zmieniony czw gru 01, 2016 16:49 pm przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.