Wyczekiwane score'y
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
Kogo to w ogóle obchodzi? Operatorzy zabierający się za reżyserkę to zwykle gorszy efekt jak orkiestratorzy zabierający się za komponowanie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak się mamy zapytać w temacie "Kompozytora", skoro właśnie nie wiem kto będzie tym kompozytorem

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na 100% może być pewny, że Hansu się gdzieś przy tym podpisze... a kto zrobi, to inna kwestia. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie wiesz... Łoli Pifster nagle sobie zamarzy i zadzwoni do LorencaWawrzyniec pisze:Na 100% jesteś pewny?

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale np. dwa ambitne projekty science fiction na jeden rok, to wiadomo spore wyzwanie, ale możliwe, że Zimmer powie, że woli skoncentrować się wyłącznie na "Interstellar". I wtedy możemy mieć Djawadiego, lub kogoś innego, a nuż Julyana (fajnie by było). Dlatego pytam.
Wiadomo dwa takie filmy science fiction w jeden rok i to z takimi obsadami to marzenie. A jeszcze dwa score'y Zimmera... Ale sam nie wiem czy jednak nie wolałbym, aby całe serce włożył w "Interstellar", a wszystko dookoła olał, tak jak w 2010 roku było to z "Inception".
Jak Moderatorzy uznają za konieczne, mogą me pytanie przenieść do odpowiedniego wątku.
Wiadomo dwa takie filmy science fiction w jeden rok i to z takimi obsadami to marzenie. A jeszcze dwa score'y Zimmera... Ale sam nie wiem czy jednak nie wolałbym, aby całe serce włożył w "Interstellar", a wszystko dookoła olał, tak jak w 2010 roku było to z "Inception".
Jak Moderatorzy uznają za konieczne, mogą me pytanie przenieść do odpowiedniego wątku.
Ostatnio zmieniony czw cze 20, 2013 20:33 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To już noże się wzięły za kręcenie filmów?Wawrzyniec pisze:I wtedy możemy mieć Djawadiego, lub kogoś innego, a nóż Julyana (fajnie by było).
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No już poprawiłem, błąd z przemęczenia i stresu i faktu, że tu mnie tak wszyscy be traktują, kiedy ja chcę coś merytorycznie pisać. Lub nawet kiedy nic nie robię 

Dał radę w jednym roku zrobić TTRL i Księcia Egiptu, to da radę z dwoma sci-fi. A przynajmniej będzie miał motywację, żeby spiąć pośladyWawrzyniec pisze:Ale np. dwa ambitne projekty science fiction na jeden rok, to wiadomo spore wyzwanie, ale możliwe, że Zimmer powie, że woli skoncentrować się wyłącznie na "Interstellar". I wtedy możemy mieć Djawadiego, lub kogoś innego, a nuż Julyana (fajnie by było). Dlatego pytam.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Da, pewnie, że da. Tylko jak dla mnie to mimo wszystko zbyt podobne projekty i mogą wyjść dwa zbyt podobne do siebie soundtracki. I ja wolę jeden wybitnie genialny, niż dwa dobre, czy tylko średnie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, to on jeszcze funkcjonuje w tej branży:
http://filmmusicreporter.com/2013/06/26 ... people-do/
Myślałem, że kiedy nawet sam Ridley zakończył z nim współpracę to już Streitenfeld całkiem zniknie.
http://filmmusicreporter.com/2013/06/26 ... people-do/
Myślałem, że kiedy nawet sam Ridley zakończył z nim współpracę to już Streitenfeld całkiem zniknie.
No i do takich filmików Marc może sobie komponować 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja tam bym mu dał dożywotniego bana na wszelkie filmy. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: