The Last Airbender - James Newton Howard
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
W przypadku Zimmera nie jestem taki pewien.
An Everlasting Piece zrobił za darmo, za dolara sprzedał prawa wytwórni (pokłócił się Levinson ze Spielbergiem o niego i w końcu Zimmer powiedział, że za free to zrobi, to się uspokoiło)
Invincible - Zimmer i Badelt za wszelką cenę chcieli pracować z Wernerem Herzogiem.
An Everlasting Piece zrobił za darmo, za dolara sprzedał prawa wytwórni (pokłócił się Levinson ze Spielbergiem o niego i w końcu Zimmer powiedział, że za free to zrobi, to się uspokoiło)
Invincible - Zimmer i Badelt za wszelką cenę chcieli pracować z Wernerem Herzogiem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tym, że "Flow Like A Water" jest genialne to nie mam akurat zamiaru polemizować. A z utworem roku to jeszcze poczekajmy. Ale na pewno kandydat do takiego miana.lis23 pisze:Księcia słuchałem jak na razie raz a TLA aż cztery razy a ostatni utwór chyba z 10 razy,jak na razie utwór roku

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesłuchałem ten score naprawdę z kilka razy i niestety daleki jestem od zachwytów. Niby może być, ale jakoś nie wciągnęła mnie ta muzyka i niestety nie za bardzo chce mi się do niej wracać. A szkoda, gdyż naprawdę lubię i cenię Jamesa Newtona Howarda, ale przynajmniej do mnie tą muzyką nie trafił. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja również nie podzielam tych zachwytów, że arcydzieło, że score na 5, najlepszy Newton HowardWawrzyniec pisze:Przesłuchałem ten score naprawdę z kilka razy i niestety daleki jestem od zachwytów. Niby może być, ale jakoś nie wciągnęła mnie ta muzyka i niestety nie za bardzo chce mi się do niej wracać. A szkoda, gdyż naprawdę lubię i cenię Jamesa Newtona Howarda, ale przynajmniej do mnie tą muzyką nie trafił.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt: