Od Nixona z 1995 żaden z jego filmów nie był dla mnie nawet bliski podobania się. No może jeszcze ten z Jennifer z Pennem, był niezły.Marek Łach pisze:A czemu Cię zLOLował? Przecież to film Olivera Stone'a - niezależnie od mizerii jego ostatnich dokonań, na każdy kolejny obraz tego pana szanujący się kinoman musi czekać.
James Horner - The Karate Kid Remake
Nikt nikogo nie zjechał tylko stwierdził suchy fakt... Czymże rimejk Wall Streeta będzie się różnił od rimejku Karate Kida?! Jedno i drugie będzie crapem - róznica taka że w jednym mamy dziadka Douglasa, w drugim dziadka Chana (który przy okazji się wydurnia od 20 lat i wiele więcej nie robi).... W jednym jest wciśnięty po znajomości mały murzynek przez znanego tatusia, a w drugim odpowiednik aktorski naszego Mroczka czy Zakościelnego (z całym szacunkiem dla Maćka - nie dostał ciekawych projektów nigdy, ale przynajmniej jest świetnym muzykiem i coś w życiu osiągnął, również w edukacji czy teatrze.) Więc Wawrzyńcu według Ciebie są jakieś róznice poza nazwiskiem rezysera i odcinaniem kuponu od bądź co bądź legendarnych już filmów? Tylko błagam nie pisz że Szaj Lebuf fajnie zagrał w Transformersach albo w Eagle Eye.. bo to nic nie zmienia że aktor z niego taki jak i ze mnie , na tą chwilę, bo mnie nie interesuje kim on będzie za 20 lat, pisze o tym co jest dziś. Na chwilę obecną takich "aktorów" tam w USA jest na pęczki w każdym serialiku typu beverly hills czy american pie.. A o przemijającej chwale Stone'a to Myster napisał wyżej wszystko co trzeba..Wawrzyniec pisze:Nie wspominaj o tym projekcie Mystery, gdyż jak ja o nim wspomniałem w temacie "Anno 2010 - wyczekiwane score'y" to mnie Adam "zlitościową" "zLOLował", zjechał i wyśmiał za to, że mnie ten projekt interesuje, plus za fakt, że lubię Shia LaBeoufa.
Ostatnio zmieniony czw mar 25, 2010 14:31 pm przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładny stenogram mej rozmowy z Adamem
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... &start=285
Jak ktoś chce dalej kontynuować ten temat to proszę bardzo, ale może nie jednak tutaj gdzie omawiamy jakże interesujący projekt pt. "Karate Kid"
Nie chcę się z Tobą Adami, ani z nikim kłócić, gdyż to nie ma sensu. Tylko tak na zakończenie dodam od siebie, że ja akurat taki dziwny jestem, że dla mnie ktoś nie musi być najlepszy, aby go lubić. I nie wątpię, że jest mnóstwo aktorów lepszych do Shia w jego wieku, co nie zmienia faktu, że i tak go lubię. Ale te porównania do Mroczków czy Zakościelnego to mogłeś sobie po raz drugi darować, ale to tylko takie moje mała znacząca opinia.
A co do "U-Turn" to dla mnie ten film jest porąbany i słaby, ale to też tylko moje zdanie i w ogóle aby było jasne, nigdy jakimś wielkim miłośnikiem Stone'a też nie byłem, ale wiadomo jednak na jego projekty filmowe czekałem i oglądałem. Dobra, koniec w tym temacie.
A wracając, kiedy należy się spodziewać tego "Karate Kida" - muzyki i filmu? Gdyż w ogóle się zastanawiam czy Horner będzie miał w ogóle co pisać, bo coś czuję, że mogą zapchać ten film jakimiś "cool yo raperskimi kawałkami"

http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... &start=285
Jak ktoś chce dalej kontynuować ten temat to proszę bardzo, ale może nie jednak tutaj gdzie omawiamy jakże interesujący projekt pt. "Karate Kid"

A co do "U-Turn" to dla mnie ten film jest porąbany i słaby, ale to też tylko moje zdanie i w ogóle aby było jasne, nigdy jakimś wielkim miłośnikiem Stone'a też nie byłem, ale wiadomo jednak na jego projekty filmowe czekałem i oglądałem. Dobra, koniec w tym temacie.
A wracając, kiedy należy się spodziewać tego "Karate Kida" - muzyki i filmu? Gdyż w ogóle się zastanawiam czy Horner będzie miał w ogóle co pisać, bo coś czuję, że mogą zapchać ten film jakimiś "cool yo raperskimi kawałkami"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Zwiastun ma zachęcić dzieciarnie do kina, więc nim raczej bym się do końca nie sugerował.Wawrzyniec pisze:A wracając, kiedy należy się spodziewać tego "Karate Kida" - muzyki i filmu? Gdyż w ogóle się zastanawiam czy Horner będzie miał w ogóle co pisać, bo coś czuję, że mogą zapchać ten film jakimiś "cool yo raperskimi kawałkami"
Dla przykładu:
Zwiastun "Red Canvas" swoje, a muzyka Petersona z filmu swoje:
A zresztą muzyka, będzie taka jaką zażyczy sobie reżyser, w tym przypadku autor, Różowej Pantery 2 i Agenta Cody Banksa

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: