Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewnie i tak nie zgadnę, ale chciałbym być na inauguracji.Mystery Man pisze: Dobrze wiedzieć![]()

Może zanim ktoś odgadnie zagadkę to ścieżka zostanie wydana i Koper będzie mógł ją oficjalnie zgłosić w konkursie?Myślę, że pora 19:00 - 20:00, będzie jak najbardziej adekwatna na rozpoczęcie, ale teraz wchodzi tu drażniąca kwestia "zagadki" Kopra

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jeszcze nie jestem pewny czy będę grał, czy nie
Presja, stres, zdenerwowanie itd. Ale jakby co mnie tylko intryguje kwestia używanych kawałków. To, że muszą one być z wydanych płyt to wiadomo. A co robimy w przypadku składanek. Kiedy np. ukazuje się składanka z jakimiś najlepszymi utworami pewnego kompozytora to można i taką płytę wykorzystać?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Też mnie to dziwi. Wprawdzie brak soundtracku nie, bo score w tym filmie ograniczał się praktycznie do jednego tematu, niemniej że nigdzie na żadnej składance, nawet Silva się nie pokusiła... szkoda. A film klasyk nad klasyki, na IMDB nawet cholernie wysoko, ale dokładnie jak wysoko nie powiem, bo to już by wam za bardzo ułatwiło życie.Bucholc Krok pisze:Może zanim ktoś odgadnie zagadkę to ścieżka zostanie wydana i Koper będzie mógł ją oficjalnie zgłosić w konkursie?Ale to trochę dziwne. Zagraniczny klasyk i nie ma choćby pojedynczych fragmentów na żadnych składankach?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, jak jest tytuł filmu to kompozytora może sobie każdy sam znaleźćMystery Man pisze:Bucholc dobrze odgadł, choć nie, prawidłowa odpowiedź brzmi: 12 Angry Men - Kenyon Hopkins![]()

Aha, Panowie, tym razem trzymamy poziom, a nie jak to się działo w ostatnim odcinku.. żeby za dużo 5-tek nie było.Teraz można spokojnie startować z konkursem![]()

A, że miała to być rozgrzewka, to i tak wypadało by podać prawidłowy zestaw odpowiedzi, tak dla formalności, za regulaminemBucholc Krok pisze:E, jak jest tytuł filmu to kompozytora może sobie każdy sam znaleźć

Myślę, że na początek, można dać coś łatwiejszego, tak na zachętę, żeby nie zniechęcaćBucholc Krok pisze:Aha, Panowie, tym razem trzymamy poziom, a nie jak to się działo w ostatnim odcinku.. żeby za dużo 5-tek nie było.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie było na punkty to i mi się nie chciało.Mystery Man pisze: A, że miała to być rozgrzewka, to i tak wypadało by podać prawidłowy zestaw odpowiedzi, tak dla formalności, za regulaminem![]()

Aha, to już się domyślam, z którą grupą artystów będziemy mieć do czynienia..Myślę, że na początek, można dać coś łatwiejszego, tak na zachętę, żeby nie zniechęcać

BTW: Babuch, czy mógłbyś odkleić odcinek 2-gi, a przykleić 3-ci? Koledzy mocno zaangażowali się w inne wątki i będzie nam konkurs "latał" jak galoty na wietrze.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"I Want Play a game"
Jak zaczynać to z grubej rury, więc na początek może coś Epickiego
http://w36.wrzuta.pl/audio/5mwfVvZu7Kf/ouverture

Jak zaczynać to z grubej rury, więc na początek może coś Epickiego

http://w36.wrzuta.pl/audio/5mwfVvZu7Kf/ouverture