Dlaczego płyty się "nie sprzedają" dobitnie napisał Kolega Swordfish w temacie "Gramofon". I chyba nie ma co deliberować, kto sprzedaje więcej a kto mniej. Labele często same sobie strzelają w kolano tłocząc chłam a z lepszą muzą idąc w streaming.
Według mnie, jak najbardziej z płyty "Axel F" słucha się fajnie i szybko Nie potrzeba posiadać poprzednich części (mam bo chciałem, bo lubię, dla okładki - jak zwał tak zwał), ponieważ w tej jest wszystko co jest esencją tej muzyki.
A że nikt jej nie kupuje Ludzie zassają dwa, trzy tematy i nic więcej im do szczęścia nie potrzeba. Ale te osoby również nie kupią Williamsa na CD
Beverly Hills Cop: Axel F (2024) - 80s Lorne Balfe Featuring Sunglasses Kid & Tim Cappello
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Beverly Hills Cop: Axel F (2024) - 80s Lorne Balfe Featuring Sunglasses Kid & Tim Cappello
Nawet Oscarowa muzyka nie trafia na CD, jak "Black Panther" a na winylu jest, ewentualnie są te wydania z Japonii, gdzie czasem w przypadku filmów Disneya można kupić wydanie Deluxe ale coraz mniej nowości wychodzi już na CD, w tym roku to chyba tylko Gladiator II, Moana II, The Lord of the Rings The Rings of Power Season Two i Mufasa:The Lion King i chyba tyle? Chyba, że czegoś nie pamiętam? A, jeszcze "Dune II" Zimmera, nawet świetna muza Giacchino do "IF" nie wyszła na CD a do niedawna Michaela wydawali na płytach.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John