Muzyczna Kantyna FilmMusic.pl
Re: Muzyczna Kantyna FilmMusic.pl
Zaspoileruję: w audycji pojawia się Twoje imię, Adam 

nie, tylko w kręgach recenzenckich z reguły na starociach się nie skupia, ale na tym co aktualne 

#FUCKVINYL
słuchałem połowy, dobrze nawijacie
kupiłbym od Was wszystko
czekam na audycje o Tylerze, w końcu ma najwięcej blockbusterów w tym roku co nie? 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
O Tylerze też będzie... Jak przyjedziesz do Siedlec albo ogarniesz studio w RMF Classic do nagrania 

ja się nie nadaję chociaż mógłbym spróbować podyskutować (niemerytorycznie technicznie
)
a z tymi Siedlcami to nie głupi pomysł bo pewnie w wakacje rusze w stronę naszego morza pozwiedzać jak dożyję więc kto wie 

#FUCKVINYL
Adam, streszczaj się z drugą połową, bo w niedzielę wskakuje kolejna audycja
A nagrania to bardzo fajna zabawa 

tylko że do tego trzeba się przygotowac a przede wszystkim być merytorycznym - ja o kontrapunktach nie pobajerze
jestem prosty chłop, dla mnie słuchalność i tyle, a co i jak to ktoś zrobił to mnie mało interesuje z reguły..

#FUCKVINYL
No wiesz, ja też o kontrapunktach nie mam pojęcia, ale jest tyle aspektów związanych z twórczością danego kompozytora, że spokojnie się znajdzie odpowiedni temat na audycję 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Niech ci Hpek powie jak się przygotowałem. Kartka z 5 tematami jaki trza poruszyć i dawaj na żywioł

Chociaż on pełna profecha. Tabele, zestawienia...

Bo Ty zadawałeś tylko pytania, a to ja musiałem w miarę sensownie odpowiadać
Dzięki temu "przygotowaniu" wyszło przyzwoicie, oczywiście największe zasługi ma w tym montaż 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A po co miałem się powtarzać, skoro nagadałem się już z Pawłem? Teraz była twoja kolej. A że gadałeś dobrze, to nie było sensu przerywać. 
Adam, dawaj do Siedlec, jak będziesz w okolicach. Zrobi się materiał o "mistrzuniach" a później na browar.

Adam, dawaj do Siedlec, jak będziesz w okolicach. Zrobi się materiał o "mistrzuniach" a później na browar.