Guardians Of The Galaxy 1 / 2 / 3 (2014 / 2017 / 2023)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Tyler Bates - Guardians Of The Galaxy (2014)
Chciałbym najmocniej przeprosić za wprowadzenie zamieszania, ale to co słyszymy na stronie to nie raczej próbka score'u Batesa. Wszystko wskazuje, że to jakaś trailerowa muzyka stworzona przez Ninja Tracks, czy jakoś tak.
Tak też na prawdziwy score przyjdzie nam jeszcze poczekać.
Tak też na prawdziwy score przyjdzie nam jeszcze poczekać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A niech to niedawno ukazał się plakat do tego filmu. Oto on w spoilerze, aby post nie został usunięty:
.
Rety wygląda to tak fajnie, tak gwiezdnowojennie. Niby po "Iron Manie 3" złożyłem przysięgę, że już nigdy nie pójdę już na film od Marvela, ale... Ale to na razie zapowiada się naprawdę pysznie. Tylko ta muzyka Tylera Batesa, tego się mocno obawiam. Chyba, że temptrackiem będą Gwiezdne wojny i z nich Bates będzie rżnął.
Spoiler:
Rety wygląda to tak fajnie, tak gwiezdnowojennie. Niby po "Iron Manie 3" złożyłem przysięgę, że już nigdy nie pójdę już na film od Marvela, ale... Ale to na razie zapowiada się naprawdę pysznie. Tylko ta muzyka Tylera Batesa, tego się mocno obawiam. Chyba, że temptrackiem będą Gwiezdne wojny i z nich Bates będzie rżnął.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W przypadku Batesa to chyba nigdy się nie doczekamy PRAWDZIWEGO scoru.Wawrzyniec pisze:Tak też na prawdziwy score przyjdzie nam jeszcze poczekać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wawrzyniec Epic FailWawrzyniec pisze:A niech to niedawno ukazał się plakat do tego filmu. Oto on w spoilerze, aby post nie został usunięty:.Spoiler:

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ups, to wersja z cool dzieciakiem z bananem.
Sorry, ale tak on pasuje do kompozycji plakatu i ekipy, że łatwo się dać nabrać. 

Że niby Marek spoilerów nie potrafi otwierać, czy co?Wawrzyniec pisze:Oto on w spoilerze, aby post nie został usunięty:

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Panowie (gdyż panie na to forum niestety nie zaglądają) wpadłem.
Chcę walczyć z tym uczuciem, ale od dłuższego czasu czuję, że sam siebie oszukuję. Pora się przyznać - czekam na ten score.
Dzisiaj pojawił się kolejny trailer:.
I naprawdę wygląda to fajnie, przygodowo i przede wszystkim kosmicznie. I wstydzę się podwójnie, gdyż po pierwsze to film Marvela, a po drugie to będzie score Batesa.
Ale cholera taki potencjał w tym może brzmieć. A nóż widelec...

Dzisiaj pojawił się kolejny trailer:
Spoiler:
I naprawdę wygląda to fajnie, przygodowo i przede wszystkim kosmicznie. I wstydzę się podwójnie, gdyż po pierwsze to film Marvela, a po drugie to będzie score Batesa.

Było się zabezpieczać.Wawrzyniec pisze:wpadłem.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co się martwisz. Siostry chciałeś sprzedać, to dziecko też możesz. Jakby nie było chętnych, to może Cyganie porwą.Wawrzyniec pisze:wpadłem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Ty raczej nie weźmiesz jego za płyty? 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Złamanego Batesa bym nie dał 

nie znałem tej odnogi marvela - u nas nie było tych komiksów, ale zwiastun wygląda interesująco, choc chyba zbyt jajcarski to będzie film.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba rzeczywiście tego w Polsce nie wydawali. Pod względem stylu to wygląda trochę jak Silver Surfer połączony z Gwiezdnymi wojnami. W ogóle film wygląda jakby się móc dziać w świecie gwiezdnych wojen. Co do humoru to sam nie wiem. Niby szop drapiący się po jajach jest dość ciekawym posunięciem. Ale z drugiej strony zwykle dobrze jak w załodze jest jeden Han Solo i Chewbacca, a nie od razu cała ich zgraja.
Zobaczymy, zobaczymy i jak pisałem, normalnie na film Marvela bym do kina nie szedł. Ale jest kosmos, więc chyba pójdę.
Zobaczymy, zobaczymy i jak pisałem, normalnie na film Marvela bym do kina nie szedł. Ale jest kosmos, więc chyba pójdę.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wygląda na to, że podobnie jak w przypadku "Super" i tutaj będzie mix score'u i piosenek:
Plus jakby co score jest chyba już nagrany, albo nagrywany i mixowany.In the month of August 2013, James Gunn posted on his Facebook page that Tyler Bates would be composing the film’s score. James Gunn stated that Tyler Bates will write some of the score first so that he can film to the music, as opposed to scoring to the film. In the month of February 2014, James Gunn revealed that the film would incorporate songs from the 1970s and 1980s, such as “Hooked on a Feeling”, on a mixtape in Quill’s Walkman, which acts as a way for him to stay connected to the Earth, home and family he lost. - See more at: http://hollywoodmoviewiki.com/2014/05/n ... 53UTH.dpuf