TOP10 scorów z Oscarowych filmów roku
Re: TOP10 scorów z Oscarowych filmów roku
krajst, przestańcie wtryniać wszędzie tego LOTRa 3, przeca to siódma woda po kisielu 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kurka, klasyki nie znam, więc będą same prace z ostatniego 20-sto lecia:
1: " Dances With Wolves "
2: " Schindler’s List "
3." Braveheart "
4." Out of Africa "
5." Titanic "
6." Forrest Gump "
7:" Gladiator "
8." Chariots of Fire "
9." The Lord of the Rings: The Return of the King "
10." A Beautiful Mind "
Adam, nie lepiej byłoby zrobić takiej ankiety, dotyczącej filmów, które dostały Oscara za najlepszą muzykę w obu kategoriach?.
1: " Dances With Wolves "
2: " Schindler’s List "
3." Braveheart "
4." Out of Africa "
5." Titanic "
6." Forrest Gump "
7:" Gladiator "
8." Chariots of Fire "
9." The Lord of the Rings: The Return of the King "
10." A Beautiful Mind "
Adam, nie lepiej byłoby zrobić takiej ankiety, dotyczącej filmów, które dostały Oscara za najlepszą muzykę w obu kategoriach?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z dwojga złego to już chyba wolę tego LOTRa 3 niż Slumdog Millionaire.Mefisto pisze:krajst, przestańcie wtryniać wszędzie tego LOTRa 3, przeca to siódma woda po kisielu

Ja jakby co muszę jeszcze dalej pomyśleć i sięgnąć po dawne filmy, aby sobie przypomnieć, że muzyka w nich naprawdę robiła spore wrażenie.
Strasznie trudny ten TOP Drogi Adamie strzeliłeś.

P.S. Do kiedy głosujemy?
Ostatnio zmieniony czw kwie 04, 2013 14:24 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No właśnie, jakiś deadline by się przydałWawrzyniec pisze:P.S. Do kiedy głosujemy?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lista całkiem sympatyczna. Ale nie uwierzę, że np. nie znasz "Lawrence From Arabia". To już nawet nie trzeba w niektórych przypadkach specjalnie soundtracków słuchać, aby znać tę muzykę.lis23 pisze:Kurka, klasyki nie znam
"Lawrence'a" pewnie umieszczę na liście i nie tylko dlatego, że to takie zajebiste imię.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Niet, " Ben Hura " też nie znamWawrzyniec pisze:Lista całkiem sympatyczna. Ale nie uwierzę, że np. nie znasz "Lawrence From Arabia". To już nawet nie trzeba w niektórych przypadkach specjalnie soundtracków słuchać, aby znać tę muzykę.lis23 pisze:Kurka, klasyki nie znam
"Lawrence'a" pewnie umieszczę na liście i nie tylko dlatego, że to takie zajebiste imię.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

SnobWawrzyniec pisze: "Lawrence'a" pewnie umieszczę na liście i nie tylko dlatego, że to takie zajebiste imię.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Nie "lis23 pisze:Niet, " Ben Hura " też nie znam

Samego siebie wrzucać na listę, to już podpada pod narcyzmWawrzyniec pisze:"Lawrence'a" pewnie umieszczę na liście i nie tylko dlatego, że to takie zajebiste imię.

- lis23
Wiesz, ja cały czas żyję w przekonaniu, że filmówka z lat 70-tych i starsza ( poza Williamsem i klasykami Disney'aKaonashi pisze:Nie "lis23 pisze:Niet, " Ben Hura " też nie znam" tylko "
"

z tego co pamiętam, wcześniej muzyka nie grała większej roli w filmie i poza nim i dopiero Williams zapoczątkował erę tematyki - chyba, że coś źle pamiętam, co nie byłoby niczym nowym

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Gorzej, ale nie zdołałem nawet odpowiednio żenującego gifa na tą okazję znaleźć. A potem słyszymy, jaki to Williams piękny i powabnyKaonashi pisze:Nie "" tylko "
"

- lis23
Tylko porównaj sobie tego Williamsa z tą całą masą syfu, którą się teraz komponujeMefisto pisze:Gorzej, ale nie zdołałem nawet odpowiednio żenującego gifa na tą okazję znaleźć. A potem słyszymy, jaki to Williams piękny i powabnyKaonashi pisze:Nie "" tylko "
"
ja nie muszę zestawiać " Lincolna " z największymi dokonaniami w karierze Big Johna, mi wystarczy to, jak ta muza prezentuje się na tle innych prac z ub. roku.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
OMGlis23 pisze:...z tego co pamiętam, wcześniej muzyka nie grała większej roli w filmie i poza nim i dopiero Williams zapoczątkował erę tematyki - chyba, że coś źle pamiętam, co nie byłoby niczym nowym![]()

Kto pierwszy wstawi "wiemy, wiemy"?lis23 pisze:ja nie muszę zestawiać " Lincolna " z największymi dokonaniami w karierze Big Johna, mi wystarczy to, jak ta muza prezentuje się na tle innych prac z ub. roku.