BASIL POLEDOURIS - dyskografia
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: BASIL POLEDOURIS - dyskografia
A Ty co? Jego rzecznik prasowy? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Koper pisze:My nie mamy, bośmy wszystko co dobre słyszeli, ale takiemu Wawrzkowi, który pewnie słyszał pół Conana w przerwie między odsłuchami recording sessions TTRL to moglibyśmy zrobić tu listę "must listen" z Basila.

Starszy brat od ZimmeraKoper pisze:A Ty co? Jego rzecznik prasowy?

Jak prawdziwy starszy bratAdam pisze:nie sprawdził najpierw recki Younga, to teraz broni![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O rety wracamy do dawnych czasów.
Mam nawet oryginalne wydanie "Flesh & Blood" muaddib może potwierdzić. I już jeden znajomy robił mi taką poledourizację, gdyż twierdził, że za mało znam. Tylko dlatego, że nie dostaję orgazmów na myśl o muzyce Poledourisa nie znaczy, że go nie lubię, albo nie znam. Nie zachwycam się tak powiem. A ile razy słyszę imię Basil, to najpierw przychodzi mi mój zmarły kot perski, który tak się nazywał. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie no w porządku, jak znasz dzieła to się możesz wypowiadać. Nie musi się podobać, kwestia gustu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
a można nie znać i się nie wypowiadać?
ja tak mam z niektórymi 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Żeby tak było.Kaonashi pisze:Nie no w porządku, jak znasz dzieła to się możesz wypowiadać. Nie musi się podobać, kwestia gustu.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
I to tak naprawdę przez słownie jedną ścieżkę w historii kina...
Ja też zaliczam do tych gloryfikujących Basila, ale luz. Wkurza mnie tylko czasem jak ktoś się wypowiada, a nie zna tematu. Ty przynajmniej zanim coś zjedziesz to przynajmniej to poznasz.Wawrzyniec pisze:Żeby tak było.Kaonashi pisze:Nie no w porządku, jak znasz dzieła to się możesz wypowiadać. Nie musi się podobać, kwestia gustu.Akurat Poledouris ma taki status kultowy i nie tylko tu, ale w ogóle w soundtrackowym społeczeństwie na świecie, że wszystko inne jak nie uwielbienie, traktowane jest jako zdrada i trolling.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja gloryfikuję trzy score'y, a za jednym megakultem nie przepadam, ale przydałłoby się wreszcie poznać coś późniejszego od Les Miserables 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
OK, dobra, zapomniałem o The Touch 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Flesh & Blood" naprawdę wysoko cenię i często do tego score'u wracam. Częściej niż do "Conana". Ale np. nie składam pokłonów przez "Farewell to the King", za co już zostałem parę razy kamieniowany i wyszydzany.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To zawsze o jedną ścieżkę więcej jak Desplat, Powell, Giacchino i paru innych.Paweł Stroiński pisze:I to tak naprawdę przez słownie jedną ścieżkę w historii kina...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Bez przesady, myślę, że taki Polowanie na Czerwony Październik czy Robocop również mają swoich wiernych fanów.Paweł Stroiński pisze:I to tak naprawdę przez słownie jedną ścieżkę w historii kina...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Oczywiście, Megakulty
Polowanie czeka na kompletne wydanie 
EDIT: Cholera nawet Robo3 przydałoby się wydać w całości

EDIT: Cholera nawet Robo3 przydałoby się wydać w całości