Dziękuję.Marek Łach pisze:Ja tak kiedyś Conana lubiłem, ale obrzydziły mi go niektóre dyskusje okołopraskie na forum, więc został mi jeno Goldsmith.
ARNOLD SCHWARZENEGGER MOVIE SOUNDTRACKS
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: ARNOLD SCHWARZENEGGER MOVIE SOUNDTRACKS
Bardzo fajna inicjatywa Wawrzyniec 
Szczerzemowiac, znaczna wiekszosc tych scorow nalezy do moich ulubionych i czesto do nich wracam
Wachalem sie miedzy Predatorem, Total Recall, Conanem i True Lies
Postawilem na Predzia
Wawrzyniec, Ty sukinsunu
http://www.youtube.com/watch?v=txuWGoZF3ew

Szczerzemowiac, znaczna wiekszosc tych scorow nalezy do moich ulubionych i czesto do nich wracam

Wachalem sie miedzy Predatorem, Total Recall, Conanem i True Lies

Postawilem na Predzia

Wawrzyniec, Ty sukinsunu

http://www.youtube.com/watch?v=txuWGoZF3ew
- Wojteł
- John Williams
Ej no Wawrzek, weź, tak się nie robi!
Kazać mi wybierać między Conanem a Total Recall, to tak, jakbyś mi kazał wybierać między prawym a lewym jądrem

Kazać mi wybierać między Conanem a Total Recall, to tak, jakbyś mi kazał wybierać między prawym a lewym jądrem

Ostatnio zmieniony pn cze 11, 2012 16:55 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Co mogę wybrać, no co mogę wybrać... 
Conan
I czekamy na remaster od Intrady, Crom yeah

Conan

I czekamy na remaster od Intrady, Crom yeah

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę, a niektórzy przepowiadali wielki triumf "Conana", a na razie wyniki mamy mocno wyrównane. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Dla mnie Commando to raczej taka ciekawostka od Hornera. Terminatory miały przede wszystkim dobry temat, score z Predatora cały jest mocarny - Alan u szczytu formy, szkoda, że teraz takie fuszerki odstawia. No i oczywiście opus magnum Basila Poledourisa, jakim jest Kunan Barborzyńca i genialna, niewiarygodna pod względem technicznym i koncepcyjnym ścieżka Goldsmitha. Nic dziwnego, że jeszcze zwycięzcy nie ma
Swoją drogą fajny pomysł na ankietę
Arnie megakult

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie mogę "Commando" na razie wygrywa.

Coś jest na rzeczy z tym scorem, chyba rzeczywiście najbardziej oddaje on Arnolda.
Jest ciekawie.
Ja sam zagłosowałem na "Terminatora 2". Oczywiście sentyment grał tu dużą rolę. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem film, zakochałem się w utworze z napisów początkowych. Nie było wtedy internetu, a zajeżdżanie kasety stawało się coraz bardziej niebezpieczne. W Polsce nigdzie nie mogłem tej płyty znaleźć. Aż pewnego razu na wakacjach, kiedy byłem w Norymberdze w sklepie muzycznym znalazłem tę płytę. I rodzice mi ją zakupili.
Nie jest to muzyka idealna, ale ten klimat i temat przewodni, który jest Megakultem.

Coś jest na rzeczy z tym scorem, chyba rzeczywiście najbardziej oddaje on Arnolda.

Ja sam zagłosowałem na "Terminatora 2". Oczywiście sentyment grał tu dużą rolę. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem film, zakochałem się w utworze z napisów początkowych. Nie było wtedy internetu, a zajeżdżanie kasety stawało się coraz bardziej niebezpieczne. W Polsce nigdzie nie mogłem tej płyty znaleźć. Aż pewnego razu na wakacjach, kiedy byłem w Norymberdze w sklepie muzycznym znalazłem tę płytę. I rodzice mi ją zakupili.

Nie jest to muzyka idealna, ale ten klimat i temat przewodni, który jest Megakultem.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
O czym tu w ogóle dyskutować, Roj podobnie jak reszta ekipy musiał ostro "popalać" przy robocie nad CommandoWawrzyniec pisze:Ja nie mogę "Commando" na razie wygrywa.![]()
Coś jest na rzeczy z tym scorem, chyba rzeczywiście najbardziej oddaje on Arnolda.Jest ciekawie.
Ja sam zagłosowałem na "Terminatora 2". Oczywiście sentyment grał tu dużą rolę. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem film, zakochałem się w utworze z napisów początkowych. Nie było wtedy internetu, a zajeżdżanie kasety stawało się coraz bardziej niebezpieczne. W Polsce nigdzie nie mogłem tej płyty znaleźć. Aż pewnego razu na wakacjach, kiedy byłem w Norymberdze w sklepie muzycznym znalazłem tę płytę. I rodzice mi ją zakupili.![]()

Absolutny MEGAKULT

http://www.youtube.com/watch?v=sMWLV5Ad0vs
http://www.youtube.com/watch?v=Z4v1vwlZ ... re=related
Ps. Jeszcze jedno, brak w ankiecie Red Heat to insult dla Roja, popłuczyna fakta, ale po MEGAKULCIE

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Oczywiście, że Basil i Conan the Barbarian, na drugim miejscu Jerry z jego najlepszym akcyjniakiem w karierze, na trzecim Anal z Predziem.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
gruba sprawamuaddib_dw pisze:... na trzecim Anal z Predziem.

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jest Dżon jest i Anal 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Commando" - "Conan" 5:6
Ten pojedynek to całe to Euro przysłania.
Ten pojedynek to całe to Euro przysłania.

- Wojteł
- John Williams
Tylko jeden głos na Goldsmitha i aż 5 na Hornera? Jestem w szoku