ps. wymienię na Sherlocka.
FAIL to Ty chyba masz na drugie imię, zważywszy, że ja nie recenzowałem La Ligne Droite...Wojtek pisze:Dla mnie wyszedł przy tym recenzcko-ocenowy fail Kopra, który dał LLD *** za muzykę na płycie, a teraz nominacja do score roku
Zimmer ma u mnie na laście 3 miejsce pod względem liczby odtworzeń. Jakiś problem?kiedyśgrześ pisze:Ps. Z ciebie Danielos też hejter
No to masz problem Bladu, bo Sherlocka nikt nie kupuje, rzuć okiem na dane ze sprzedaży w innym wątku, niewielu chętnych na walenie patykiem w wiolkębladerunner22 pisze:ps. wymienię na Sherlocka.
To prowadzisz statystykęDanielosVK pisze:Zimmer ma u mnie na laście 3 miejsce pod względem liczby odtworzeń. Jakiś problem?kiedyśgrześ pisze:Ps. Z ciebie Danielos też hejter
W imieniu MPAA (Motion Picture Association of America) dziękuję za tą informację Danielos, odezwiemy się do ciebie w swoim czasie
Że co?Koper pisze:hypsterski fanboizm
WTF? Trzy nominacje to za mało? Może mieli jeszcze do odkrycia i gniota nominować?Wojtek pisze:Natomiast co do Williamsa - mam wrażenie, że Wasza redakcje jest mu nieszczególnie przychylna
Tu nie chodzi tylko o Johna.Wojtek pisze:
Że co?![]()
Natomiast co do Williamsa - mam wrażenie, że Wasza redakcje jest mu nieszczególnie przychylna, pomijając jego megakulty. Zresztą dzięki temu forum dowiedziałem się wielu rzeczy.