BRIAN TYLER - BRAKE (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - BRAKE (2012)
Nie, bo znowu będzie, że wszędzie Hansa wtryniamy.
Chociaż fakt, że na pierwszej stronie mamy 4 tematy związane z Brianem Tylerem, to nikt jakoś nie dostrzega. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Traci się formę, a nie talent.Adam pisze:zabrakło Ci w zdaniu słowa "były"
No niestety, trzeba coś z tym zrobić.Wawrzyniec pisze:Nie, bo znowu będzie, że wszędzie Hansa wtryniamy.Chociaż fakt, że na pierwszej stronie mamy 4 tematy związane z Brianem Tylerem, to nikt jakoś nie dostrzega.
wystarczy się nie udzielać w tematach które Was nie interesują i nie wtryniać wszędzie Hansa "Znowu w życiu mi nie wyszło" Zimmera.
proste
proste

#FUCKVINYL
Sam odkopujesz tematy (a w szczególności Fast Five), a później dupę trujesz, że wszędzie TylerWawrzyniec pisze:Chociaż fakt, że na pierwszej stronie mamy 4 tematy związane z Brianem Tylerem, to nikt jakoś nie dostrzega.

dokładnie. a drugi po roku pisze: własnie wpadłem na to że to może być zżynka 

#FUCKVINYL
Brajan dziś wrzucił w hd świetny teledysk do Brake z własną sesją nagraniową:
http://www.youtube.com/watch?v=aySmGUxq ... r_embedded
co chłop robił, nawet z autem
ależ to musiał byc fun i taka "intymna" zajawka taki projekt 
a ja wracam za godzinę bo zabieram się za odsłuch scoru.
http://www.youtube.com/watch?v=aySmGUxq ... r_embedded
co chłop robił, nawet z autem

a ja wracam za godzinę bo zabieram się za odsłuch scoru.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nudzi mu się, że ciągle teledyski kręci. 
A utwór, tak jak przewidywałem, poprawny i solidny, przyjemnie się słucha, ale nie niesie ze sobą żadnej treści i praktycznie nie jest w ogóle pamiętliwy. Tony lepszego ambientu słyszałem. Pomysł z autem fajny, ale w tym akurat utworze jakoś niespecjalnie wyeksponowany. Tak czy siak, tym razem przesłucham całość i napiszę o wrażeniach.

A utwór, tak jak przewidywałem, poprawny i solidny, przyjemnie się słucha, ale nie niesie ze sobą żadnej treści i praktycznie nie jest w ogóle pamiętliwy. Tony lepszego ambientu słyszałem. Pomysł z autem fajny, ale w tym akurat utworze jakoś niespecjalnie wyeksponowany. Tak czy siak, tym razem przesłucham całość i napiszę o wrażeniach.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
to jest właśnie zajebiste, oby więcej kompozytorów tak robiło. i nie kręci ich nigdy na odczep, tylko są przemyślane i z koncepcją.DanielosVK pisze:Nudzi mu się, że ciągle teledyski kręci.
A utwór, tak jak przewidywałem, poprawny i solidny, przyjemnie się słucha,

a wg mnie tak.ale nie niesie ze sobą żadnej treści i praktycznie nie jest w ogóle pamiętliwy.
nie trawie raczej tego gatunku, i trudno mi zrozumieć że w nim coś może być pamiętliwe, nie wspominając że coś mogło by być do nuceniaTony lepszego ambientu słyszałem.

do tego jakież to jest autko... mom please... na płycie autka słychać ciut więcej, jestem już w połowie.Pomysł z autem fajny, ale w tym akurat utworze jakoś niespecjalnie wyeksponowany.
ponownie -Tak czy siak, tym razem przesłucham całość i napiszę o wrażeniach.

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Do nucenia pewnie, że nie, ale pamiętliwe jak najbardziej może być.Adam pisze:nie trawie raczej tego gatunku, i trudno mi zrozumieć że w nim coś może być pamiętliwe, nie wspominając że coś mogło by być do nucenia
Też mi sztuka.j.w. pisze:ale jeden ten utwór jak dla mnie odsłuchowo miażdży np oba Reznorowe scory, a szczególnie drugi.

Nie, bo Tyler, tylko bo ambient. A Brian w ambiencie jest tylko jeden.j.w. pisze:ponownie -Danielos, nie może być, przeca to Brajan

Fe.
no własnie Eno to Eno. a masz jakieś scory ambientowe do polecenia? ino nie Vangelis czy groweDanielosVK pisze:A Brian w ambiencie jest tylko jeden.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak jasne.Adam pisze:to jest właśnie zajebiste, oby więcej kompozytorów tak robiło.DanielosVK pisze:Nudzi mu się, że ciągle teledyski kręci.

A co do utworu, to jak napisał Danielos, przewidywalne, ale przyjemne, przy czym wykorzystania auta nie rozumiem.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Szczerze mówiąc, poza Vangelisem i grami właśnie, nie za wiele ambientowych score'ów znam.Adam pisze:no własnie Eno to Eno. a masz jakieś scory ambientowe do polecenia? ino nie Vangelis czy groweDanielosVK pisze:A Brian w ambiencie jest tylko jeden.

Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2012 20:06 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
tylko cóż to był za teledysk w porównaniu do tego - jakośc, wykonanie, pomysł.., nie wspominając o spodniach pożyczonych od Thomasa Andersa?Wawrzyniec pisze:Ja pamiętam jak inny kompozytor zrobił tzw. "teledysk" to miałeś polewkę na długi czas i nie wspominałeś, że to jest zajebiste.

przy czym wykorzystania auta nie rozumiem.Chyba, że chodziło, aby się pochwalić, jaką ma furę.

nawet spadający długopis słychać na płycie

te to znam. trudne dla mnie, Brajana ten jest "lżejszy". ale Solaris dobre.DanielosVK pisze:No, ale można polecić "Moon" Mansella, albo "Crash" Shore'a, w którym też jest sporo ambientowych i industrialowych brzmień.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po pierwsze rolą kompozytora filmowego nie jest wypaść dobrze przed kamerą i nakręcić dobry teledysk. To nie gwiazda pop. A po drugiego, nie o ten teledysk, tylko o ten mi chodziło:Adam pisze:tylko cóż to był za teledysk w porównaniu do tego - jakośc, wykonanie, pomysł.., nie wspominając o spodniach pożyczonych od Thomasa Andersa?![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ML70Tf8ZpA
"Moon" to bardzo dobry ambient i wcale nie ciężki w odsłuchu.Adam pisze:te to znam. trudne dla mnie, Brajana ten jest "lżejszy".DanielosVK pisze:No, ale można polecić "Moon" Mansella, albo "Crash" Shore'a, w którym też jest sporo ambientowych i industrialowych brzmień.