JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
kurde bardzo fany sam początek
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Skoro już przytaczacie najwybitniejsze nazwiska to raczej dostanie Steve z Transów 3DanielosVK pisze:Zgarnie Zimmer za Sherlocka 2 i wszystkim będzie gupio.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

Williams nie dostanie Oscara, gdyż ma ich za dużo, podobnie jak Zimmera, gdyż Akademia za nim nie przepada. Desplat może, ale czy w tym roku przyszedł ten najwyższy czas, ja nie wiem.

Nie ważne kto dostanie Oscara, ale i tak pewnie otrzyma go score gorszy od "War Horse" czy "Tin Tina"
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Może i się czepiam, ale N I E C I E R P I Ę zakładania z góry, czy coś będzie dobre, czy nie. Jak będzie, zobaczymy. Nie bawmy się w jasnowidzów.Nie ważne kto dostanie Oscara, ale i tak pewnie otrzyma go score gorszy od "War Horse" czy "Tin Tina"
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najmocniej przepraszam już nie będę. Ale dostałem taki raport mniejszości, że "War Horse" i "Tin Tina" będą świetne, więc z takiego wyszedłem założenia. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Williams nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu,więc o jakość tych prac nie musimy się martwić - nie wiem czy będą one wybitne ale na pewno będą to prace na poziomie,i to na poziomie nieosiagalnym dla dzisiejszych wyrobników zalewających Hollywoodzkie kino.DanielosVK pisze: Może i się czepiam, ale N I E C I E R P I Ę zakładania z góry, czy coś będzie dobre, czy nie. Jak będzie, zobaczymy. Nie bawmy się w jasnowidzów.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie wiem, jak Tin Tin, bo JW od lat takie klimaty nie leżą, ale po zajawce War Horse czuć dojrzałe, szlachetne granie.Wawrzyniec pisze:Najmocniej przepraszam już nie będę. Ale dostałem taki raport mniejszości, że "War Horse" i "Tin Tina" będą świetne, więc z takiego wyszedłem założenia.

Po trailerze jestem pewien jednego - Kamiński zgarnie Oscara za zdjęcia!
Tak, Williams dostanie Oscara, Kamiński zgarnie Oscara, Spielberg pewnie też, normalnie nie ma co gali oglądać 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Takie rzeczy to już Ronnie Taylor u Argento ćwierć wieku temu robił a niestety na Oscara szans nie miałTomek pisze:Nie trzeba iść do wróżkiToż to cudo:

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wow, całe jedno ujęcieTomek pisze:Nie trzeba iść do wróżkiToż to cudo

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Miło patrzeć jak zawiść was zżera, pewnie dla tego, że wasi "bogowie" dali w tym roku przysłowiowej dupy
Ale tak wiem, wiem rok się jeszcze nie skończył i będą mieli okazje dać raz jeszcze