http://muzykafilmowa.pl/news,60,mroczny ... -cie!.html

Wzywam Was rozświetlając na niebie bat-sygnał! Chcemy usłyszeć Wasze głosy! Teraz i głośno!
Fajna to by była jakby to był jakiś normalny chór, a nie darcie ryja jakichś ludzi zmiksowane na komputerzeWawrzyniec pisze:A po za tym nikt nawet nie zwrócił uwagę na bardzo fajną rzecz. Ta informacja oznacza, że będziemy mieli chór w ostatnim Batmanie.
Sam wstawiłeś ich aż 6 w jednym pościeWawrzyniec pisze:dla innych osób to okazja do poćwiczenia wstawiania emotikonek.
Banda internautów drąca ryja to żaden chór...Wawrzyniec pisze:Ta informacja oznacza, że będziemy mieli chór w ostatnim Batmanie.
No to tak na trzeźwo:Adam pisze:Hansowi już kompletnie wali w dekiel od tego lansu:
http://muzykafilmowa.pl/news,60,mroczny ... -cie!.html
![]()
![]()
O to fajnie.Paweł Stroiński pisze:On chce po prostu sprawdzić, jak da się zmiksować tysiąc różnych źródeł nagranych w różnej przestrzeni. Hans (i to doskonale widać na żywo) jest dużym dzieckiem i teraz ma nową zabawkę
Jasne, już nie mam co w życiu robić.Wawrzyniec pisze:Och, tak śmiejcie się do woli, ale mogę się założyć, że a) żadne z Was czegoś takiego nie wyśle, b) gdyby nagle miał się pojawić Hans Zimmer w Polsce, to jako jedni z pierwszych stalibyście w kolejce po autograf na płytkach.![]()
nie dlatego. dlatego że tak było przez całe życie w komiksach! skoro np. superman miał niebiesko czerwony kostium, to nie wmawiajmy że - przykładowo - taki Nolan ubierając go w swojej wersji filmu w kostium cały zielolny, poszedłby z duchem czasu. Są to pewne rzeczy których się nie powinno tykać i tyle. Nie wspominając o psychologii bohatera, którą Nolan sprowadził do zera i zrobił z gościa lovelasa wożącym się rano innym modelem ferrari a pod wieczór lambo. Czytałem wszystkie komiksy batmana jakie wyszły w ciągu 20 lat w naszym kraju. Miałem wszystkie nawet co do jednego. Wayne to targana emocjami, nieszczęśliwa i zamknięta w sobie postać. I dajmy spokój Burtonowi bo cały myk w jego filmach jest taki że on zrobił je idealnie jak w komiksach i to nie on wymyślił gotyk i lata 30.Wawrzyniec pisze:Dlaczego? Dlatego, że u Burtona tak było i wiele osób ma utrwalony wizerunek Batmana przez jego filmy. Gotycka architektura nie ma nic wspólnego z latami 30tymi.Wraith pisze:Gotham musi przywodzić na myśl lata 30-te, gotycką architekturę.