Townson musi jakoś "podeprzeć" ten PR, który kreujeDanielosVK pisze:Taka przyzwoita okładka się marnuje.

Townson musi jakoś "podeprzeć" ten PR, który kreujeDanielosVK pisze:Taka przyzwoita okładka się marnuje.
Kieruje mną czysta ciekawość.czoug pisze:Ze względu na main title, produkcję HBO? czy, że Djawadi jest twoim kryterium: biorę w ciemno
Jack Sparrow: [to Goska] One word love: curiosity is PotC
W Twoim wieku, z twoim "stażem" w filmówce musisz tego przesłuchać, by to stwierdzić?Tomasz Goska pisze:Kieruje mną czysta ciekawość. Pewnie się przejadę jak na I'm Number Four, ale nie będę przynajmniej pier*olił, że to gówno nie usłyszawszy.
Brawo, taka postawa mi się podobaTomasz Goska pisze:Pewnie się przejadę jak na I'm Number Four, ale nie będę przynajmniej pier*olił, że to gówno nie usłyszawszy.
Ale ja codziennie słucham Williamsa i Zimmera i właśnie w tym wolnym czasie słucham czegoś innego. I na pewno dzisiaj przed snem zapodam sobie coś Williamsa, albo Zimmera, zwłaszcza, że zmusiliście mnie przesłuchać "The Tree Of Life".Tomek pisze:Chyba za dużo czasu pod ręką...Można ten czas poświęcić na przykład na przesłuchanie ponownie jakiegoś starego, dobrego Williamsa albo Zimmera - zastanów się Wawrzku
tja, Incepcję i Star Wars, czyli ambitnie, ambitnieWawrzyniec pisze:Ale ja codziennie słucham Williamsa i Zimmera
Mefisto nie bądź złośliwy, przecież wiesz jakie posiadam płyty Williamsa i Zimmera i nie tylko ma kolekcja do "Inception" i "Star Warsów" się ogranicza. Choć przyznaję, że wczoraj "Inception" sobie słuchałem. Dwa razy pod rząd ma się rozumiećMefisto pisze:tja, Incepcję i Star Wars, czyli ambitnie, ambitnie
lolWawrzyniec pisze:Mefisto nie bądź złośliwy(...)Choć przyznaję, że wczoraj "Inception" sobie słuchałem.
Miałem obejrzeć ten serial, jak już się skończy, ale teraz chyba będzie trzeba się za niego porządnie zabraćMarek Łach pisze:W szóstym odcinku Djawadi miał jeden lepszy moment! Ciekawe czy będzie na płycie.
Nie widziałem jeszcze, ale muszę przyznać, że mocno mnie zaintrygowałeś. Gdyż skoro Marek napisał, że Djawadi miał lepszy moment to oznacza, że chyba wspiął się na wyżyny swoich umiejętnościMarek Łach pisze:W szóstym odcinku Djawadi miał jeden lepszy moment! Ciekawe czy będzie na płycie.