Załapie się do tych 20%. Nie słyszałem ani KFP 1 ani Rango i jakoś mogę spać po nocachWawrzyniec pisze:Brzmi zachęcająco, chociaż tutaj pewnie to i tak 60% będzie coś tam marudzić, a 20% pewnie nie przesłucha
HANS ZIMMER & inni - KUNG FU PANDY
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER & JOHN POWELL - KUNG FU PANDA 2 (SCORE) [201

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ocena dziwnie podejrzana, plus fakt, że Clemmensen zjeżdża najlepsze prace Zimmera jakie powstają, sprawia, że nic nie wiem. Gdyby to był Southall to bardziej bym zaufał 
Ostatnio zmieniony czw maja 12, 2011 21:12 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Oj tam. Pewnie dał za Powella.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie przed marketem, ale w parku i to chyba nawet parku jakiegoś zameczku, pałacyku, a to co innego
Zresztą bardzo dobrze jak za młodu dzieciaczki nasłuchają się takiej muzyki to dobrze to im na przyszłość wyjdzie
A po za tym nawet, gdyby to był market, to ciekawe kto z nas by się nie wybrał, gdyby usłyszał, że Hans Zimmer i John Powell dają koncert pod Tesco w Waszym mieście
A po za tym nawet, gdyby to był market, to ciekawe kto z nas by się nie wybrał, gdyby usłyszał, że Hans Zimmer i John Powell dają koncert pod Tesco w Waszym mieście
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 00:18 am przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale market organizuje 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No dobra to fakt, ale może to jest jakiś z wyższej półki Market, jak Alma, a nie Biedronka 
ale czerwone spodnie Hansa i kompletna nieumiejętność grania na gitarze, które pewnie tam znów powtórzy są gorzej niż z biedronki - z warzywniaka raczej 
NO CD = NO SALE
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Hansu widząc kleskę PotC szybko umywa od tego ręce i koncertuję z Powellem
. Ma smykałkę do popularności.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na:
http://www.filmtracks.com/titles/kung_fu_panda2.html
są 4 fragmenty muzyki do "Kung Fu Pandy 2". Jak ktoś zainteresowany może sobie posłuchać, aby wyrobić pierwsze zdanie.
http://www.filmtracks.com/titles/kung_fu_panda2.html
są 4 fragmenty muzyki do "Kung Fu Pandy 2". Jak ktoś zainteresowany może sobie posłuchać, aby wyrobić pierwsze zdanie.
Na stronie Dreamworks Kung Fu Pandy 2 jest do przesłuchania już cały score. Ale w okropnej jakości.
- Arthur
Już do odsłuchu w winampie jest
Początek wydał mi się mocno ilustracyjny, później się Powell rozkręca- gdy nagle muzyka odrywa cię od innego zajęcia:). Nie słuchałem pierwowzoru, ale z tego co zapamiętałem z filmu, to powracają w większości motywy, te soczyste fleciki i inne dziwadła Niestety czuć kiedy wpada Balfe z Hansem, a dodatkowo czasem sklejenie utworów. Przed samą końcówką nawalanka pełną parą
, na pewno przyjdą skojarzenia do smoka. Nie jest tak przebojowo, jak by się chciało niestety.
Szkoda, że następne 4 projekty John'a to animację i to sequele. Mam niedosyt póki co.
A HZ w końcu by się umył, bo smród się od jakiegoś czasu za nim unosi. Tym razem jednak daje radę, no ale ile można. Niedługo będą wydawali: Hans Zimmer remix collection Varese SArabande 19.99 $
A Powell za to mógłby nie rżnąć z smoka, bo wstyd !!
Początek wydał mi się mocno ilustracyjny, później się Powell rozkręca- gdy nagle muzyka odrywa cię od innego zajęcia:). Nie słuchałem pierwowzoru, ale z tego co zapamiętałem z filmu, to powracają w większości motywy, te soczyste fleciki i inne dziwadła Niestety czuć kiedy wpada Balfe z Hansem, a dodatkowo czasem sklejenie utworów. Przed samą końcówką nawalanka pełną parą
Szkoda, że następne 4 projekty John'a to animację i to sequele. Mam niedosyt póki co.
A HZ w końcu by się umył, bo smród się od jakiegoś czasu za nim unosi. Tym razem jednak daje radę, no ale ile można. Niedługo będą wydawali: Hans Zimmer remix collection Varese SArabande 19.99 $
A Powell za to mógłby nie rżnąć z smoka, bo wstyd !!
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
4? Na horyzoncie widzę tylko Happy Feet 2 i Ice Age 4.czoug pisze:Szkoda, że następne 4 projekty John'a to animację i to sequele. Mam niedosyt póki co.
Bez przesady, ja tutaj smoka słabo słyszę, taki to już Powella styl.czoug pisze:A Powell za to mógłby nie rżnąć z smoka, bo wstyd !!
Ogólnie fajna i zabawna muzyka wyszła panom. Komu podobała się pierwsza część, z tej też będzie zadowolony, gdyż jest to takie przedłużenie konceptu oryginału, to samo bogate, różnorodne brzmienie i tematy (z tego co się orientuje pojawia się nowy motyw "Story of Shen", który usłyszymy tu niejednokrotnie). Całość jest trochę za długa, a może nie, niektóre utwory są tutaj za długie (Fireworks Factory, Po Finds the Truth) przez co tempo nieco siada, tym bardziej, iż zbudowane są one zazwyczaj z paru mniejszych fragmentów (Po and Shen / Face to Face). Ciekaw jedynie jestem jak rozłożyły się tu siły, bo z tego co słyszę lwia i zarazem najciekawsza część jest autorstwa Powella, choć nie zdziwiłbym się jakby Balfe z Lewisem mając oryginalne tematy, napracowali się tutaj najbardziej.
Reasumując, zdecydowanie lepsze od Rango i Piratów, od Rio i Moms w sumie też, oferujące wiele świetnych momentów (Stealth Mode) i tracków (Save Kung Fu, Gongmen Jail, Rickshaw Chase), ale 4 i tak ode mnie nie dostanie, John i Hans muszą się bardziej wysilić, bo od dwóch najgorętszych hollywoodzkich nazwisk zawsze oczekuje się nieco więcej.
- Arthur
1. Happy Feat 2 (2011)
2. Rise of the Guardians (2012)
3. Epoka Lodowcowa 4 (2012)
4. King of the Elves (2012)
A temat ze smoka żywcem(dlatego mnie irytuje) pojawia się w najbardziej przebojowym i najdłuższym kawałku.
2. Rise of the Guardians (2012)
3. Epoka Lodowcowa 4 (2012)
4. King of the Elves (2012)
A temat ze smoka żywcem(dlatego mnie irytuje) pojawia się w najbardziej przebojowym i najdłuższym kawałku.
I jeszcze ma chyba robić jedną bajkę u twórców Hortona, "Lorax".