Prawie-Amen-Brother. Odjąć Księcia, dodać albo Pottera, albo zobaczymy, co Arnold w Narnii wyczaruje.bladerunner pisze:ok Inception, smok, prince of persia, last airbender i autor widmo 8)Wawrzyniec pisze:Byloby wskazane. W sumie byloby idealnie, gdyby nominacje do Globow i Oscarow, otrzymaly "Inception" i "How To Train Your Dragon". Ale to nie ja zasiadam w jury, wiec pewnie tak nie bedzie.Mystery Man pisze:Incepcja nominację ma chyba w kieszeni. Zobaczymy jak tam poradzi sobie w kołach krytyków.
Oscary 2011
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trzeba przede wszystkim brac pod uwage, najglosniejsze i najwazniejsze filmy danego roku. Tak jak chociazy rok temu nomincja "Up in the Air" Kenta do Globow, czy "The Hurt Locker" Beltramiego.Mystery Man pisze:Wiem, ale na Karate Kid, Airbendera czy Smoka przecież nie ma co liczyć. Ewentualnie za Social Network może być nowy Goldenthal. Ale oficjalne swoje typy podam 13
W sumie z takiej nominacji "Inception" czy tez "The Social Network" bym sie ucieszyl, ale nie wiem, na ile to prawdopodobne, a co dopiero ich zwyciestwo

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dlatego dałem 127 Hours czy King's Speech. Jest jeszcze parę podobnych tytułów. Nie zdziwiłbym się na przykład, żeby nominacje do Oscara otrzymał znów JNH (za Turystę).Trzeba przede wszystkim brac pod uwage, najglosniejsze i najwazniejsze filmy danego roku. Tak jak chociazy rok temu nomincja "Up in the Air" Kenta do Globow, czy "The Hurt Locker" Beltramiego.
Nominacje są bardzo prawdopodobne, chyba dwie najgłośniejsze tegoroczne produkcje. Ze zwycięstwem już gorzej, bo...W sumie z takiej nominacji "Inception" czy tez "The Social Network" bym sie ucieszyl, ale nie wiem, na ile to prawdopodobne, a co dopiero ich zwyciestwo![]()
...będzie DesplatTak jak mowilem przed rokiem, zwyciezy Desplat. Tyle juz mial nominacji, ze wprost wrecz prosi sie, aby w tym roku dostal Oscara.

Robin Hood, Iron Man 2 czy Clash of the Titans to w ogóle miały budżety i też były głośne, przydało by się tylko, żeby film był dobrybladerunner pisze:Prince Of Persia też był głośnym filmem o budżecie większym niż Incepcja

Jeszcze nie o Globy, ale o Oscara może powalczyć Daft Punk.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
bądźmy realistami Desplat bardziej zasłużył jak Harry. Mam tego świadomość, ale no właśnie. Nie wznośmy go na piedestał zbytnio bo pisał też w tym roku prace słabsze na poziomie Unstoppable czy The Town np Tamara Drewe iiii wyleciało mi z głowy
.
A i wyłania się tu jeszcze jeden kandydat, który goni a może już nawet przegania Grega czyli JNH

A i wyłania się tu jeszcze jeden kandydat, który goni a może już nawet przegania Grega czyli JNH

Ależ jesteśmybądźmy realistami Desplat bardziej zasłużył jak Harry.

Incepcja też nie jest typową Oscarową muzyką, Social Network tym bardziej. Po Hurt Locker czy Michael Clayton nic mnie już nie zaskoczy tym bardziej, że filmy z pewnością pomogą.Wawrzyniec pisze:Daft Punk o Oscary powlaczyW sumie jest to wyjatkowo nieoscarowa muzyka, a wiec szczerze watpie. Tak w Akademii sa bardziej konserwatywni, chociaz dzwine odchyla a la "Slumdog Millionaire" im sie zdarzaja, wiec kto wie.