Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
szkoda słów Templar, temat już został zakończony więc nie róbmy bajzlu 

#FUCKVINYL
Proszę mi nie przypisywać rzeczy, których nie powiedziałem. Dla mnie film jest zwyczajnie rozczarowujący, bo mógł być naprawdę mocnym kopniakiem o niesamowitym wydźwięku, a wyszedł z tego niedzielny pierd przy obiadku. Świetna pierwsza połowa, odkrywanie tajemnicy, ale potem to już na łeb na szyję wszystko leci. Film więc tylko "niezły".Koper pisze:Mefisto twierdzi, że do dupy
to ciekawe bo jesteś jedynym który tak twierdzi w reckach
zresztą w komentarzach też przeważa tam opinia żeś przyhejterował 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A z Lorencem to nie był jakiś Atak Trolli, gdyż jak widzisz nawet autorytety tej strony brały w tym udział. 

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 22:39 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Adam pisze:to ciekawe bo jesteś jedynym który tak twierdzi w reckachzresztą w komentarzach też przeważa tam opinia żeś przyhejterował
Mam to w dupie.
Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 22:39 pm przez Mefisto, łącznie zmieniany 1 raz.
To źle świadczy o tych autorytetachWawrzyniec pisze:A z Lorencem to nie był jakiś Atak Trolli, gdyż jak widzisz nawet autorytety tej strony brały w tym udział.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ależ skąd. Autorytet jest tylko wtedy cacy, kiedy nas chwali, a kiedy zaczyna krytykować to jest be?
Zresztą przeanalizuj sobie dokładnie co tu się działo, także w temacie o "Pokłosiu", gdyż tylko z wyżej niewyjaśnionych powodów ta dyskusja prowadzona była w dwóch tematach, i zobaczysz, poznasz nasze racje.

Zresztą przeanalizuj sobie dokładnie co tu się działo, także w temacie o "Pokłosiu", gdyż tylko z wyżej niewyjaśnionych powodów ta dyskusja prowadzona była w dwóch tematach, i zobaczysz, poznasz nasze racje.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chwilę mnie nie było a Templar już musi trollować? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może też się zapisał do Kompanii Zwartych Oddziałów Nowohuckiego Kościoła Wyznania im. Michała Lorenca?

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 22:51 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Legitymacja członkowska nr 002 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To zarezerwowana dla Tomka Newmana. 

No właśnie poczytałem, Adam coś tam powiedział i nagle wszyscy się rzucili na Lorenca, od kiedy to Adam taki autorytet na tym forum? I nie wiedziałem, że jest rzecznikiem prasowym Lorenca. Prawda jest taka, że nie macie bladego pojęcia dlaczego Lorenc nie chciał komponować, no ale dlatego, że popierał PiS to na pewno musi być antysemitą i dlatego odmówił, lemingowe rozumowanie 

O, Wawrzyniec, specjalnie dla Ciebie wynalazłem oficjalną wypowiedź o niesfinalizowanym angażu do Ogniem i Mieczem:
Była też propozycja do "Ogniem i Mieczem" - też się nie podjąłem. Tu akurat było pewne "niedogadanie" - zadzwonił do mnie producent i powiedział, że jestem brany pod uwagę jako kompozytor, a ja wiedziałem, że rozmawiają też jednocześnie z Kilarem. Mnie to oburzyło, że równolegle się prowadzi rozmowy. Kilar odmówił, a oni zapamiętali, że ja jestem oburzony na tą sytuację i Krzesimir Dębski tam wskoczył. Nie brakuje mi tego filmu.
idąc rozumowaniem Wawrzyńca - Lorenc to hejter Kilara i go nienawidzi i jest obrażony bo z nim też gadali...
ale od razu odpowiedź z niedawnego wywiadu - "Mogę pochwalić się pewną epistolografią z panem Wojciechem Kilarem. I moim wielkim szacunkiem dla niego. Uważam jego muzykę za wielką. Nie ma słów, które mogłyby to oddać. epistolografie widziałem na własne oczy, Kilar nawet znaczki z samym sobą na nich nakleja
Była też propozycja do "Ogniem i Mieczem" - też się nie podjąłem. Tu akurat było pewne "niedogadanie" - zadzwonił do mnie producent i powiedział, że jestem brany pod uwagę jako kompozytor, a ja wiedziałem, że rozmawiają też jednocześnie z Kilarem. Mnie to oburzyło, że równolegle się prowadzi rozmowy. Kilar odmówił, a oni zapamiętali, że ja jestem oburzony na tą sytuację i Krzesimir Dębski tam wskoczył. Nie brakuje mi tego filmu.
idąc rozumowaniem Wawrzyńca - Lorenc to hejter Kilara i go nienawidzi i jest obrażony bo z nim też gadali...
ale od razu odpowiedź z niedawnego wywiadu - "Mogę pochwalić się pewną epistolografią z panem Wojciechem Kilarem. I moim wielkim szacunkiem dla niego. Uważam jego muzykę za wielką. Nie ma słów, które mogłyby to oddać. epistolografie widziałem na własne oczy, Kilar nawet znaczki z samym sobą na nich nakleja

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 22:56 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL