Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
ale mogę Wam zdradzić że na horyzoncie jest nowy film o holokauście, znanego antypisowskiego reżysera, i bardzo prawdopodobne że z muzyką ML, więc Wawrzyniec będzie musiał zrewidować swoje poglądy o "światopoglądzie"
a i Maras przestanie hejterować może? 
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
My się lepiej cieszmy, że "Ojciec Mateusz" światopoglądowo Lorencowi odpowiada. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
jakby nie patrzeć, poza Czasem Honoru, najlepszy orkiestrowy score do pl seriali ostatnich lat.
NO CD = NO SALE
tam nie ma orkiestry prawie wcale, scoru też prawie wcale, głównie baza sampli.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co to ma do rzeczy.Adam pisze:ale mogę Wam zdradzić że na horyzoncie jest nowy film o holokauście, znanego antypisowskiego reżysera, i bardzo prawdopodobne że z muzyką ML, więc Wawrzyniec będzie musiał zrewidować swoje poglądy o "światopoglądzie"a i Maras przestanie hejterować może?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To tylko pokazuje jaka bieda z nędzą w rodzimej filmówce.Adam pisze:jakby nie patrzeć, poza Czasem Honoru, najlepszy orkiestrowy score do pl seriali ostatnich lat.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
ha! a skąd wiesz że tam będą źli Niemcy?Wawrzyniec pisze:Ale co to ma do rzeczy.Tam będą źli Niemcy,
Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 18:47 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no właśnie, normalnie w filmach o holokauście to są źli Polacy i dobrzy Niemcy 
jakby nie patrzeć Pokłosie to też holocaust
nie ważne kto tępi i im to było obojętne bo efekt był taki sam, taka prawda 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Gdzie jest wypowiedź Lorenca o odmowie, bo tak sporo osób się na niego rzuciło to chciałbym zobaczyć jego oryginalną wypowiedź.
nie było takiej i nie będzie. po prostu nie odpowiadała mu tematyka filmu, nie peirwszy i nie ostatni raz i nie tylko jemu, i tyle a zrobiono z tego "światopogląd" bo ja napisałem taki wyraz mający być szybkim wyjaśnieniem sytuacji bez zbędnych elaboratów.
Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 22:24 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Czyli na podstawie plotek, bo jeśli nie ma wypowiedzi nigdzie to są tylko plotki opierdalacie Lorenca, no zajebiście
To ja jeszcze wam zarzucę zajebistą plotą, podobno Williamsa chcieli zatrudnić, ale on coś tam mówił, że Żydów już też nie lubi
Mam nadzieję, że teraz wszyscy się na Dżona rzucicie 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Słaba plotka, gdyż dla reżysera pochodzenia żydowskiego właśnie skomponował score.Templar pisze:To ja jeszcze wam zarzucę zajebistą plotą, podobno Williamsa chcieli zatrudnić, ale on coś tam mówił, że Żydów już też nie lubiMam nadzieję, że teraz wszyscy się na Dżona rzucicie
A po za tym to nie była plotka, tylko Adam, który siedzi w biznesie, to nam napisał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
co? bo nie to co wypisywaliście za brednie i oskarżenia.. jakbym tu chciał o każdym filmie pisać który odmówił ten czy ten to by cza było 2 forum założyć..
NO CD = NO SALE
-
Templar
No właśnie według moich informatorów się pokłócił z nim, strzelił focha i został antysemitąWawrzyniec pisze:Słaba plotka, gdyż dla reżysera pochodzenia żydowskiego właśnie skomponował score.![]()