W ogóle idzie ktoś do kina jutro lub w weekend? To się wszystko wyjaśni
HANS ZIMMER - DUNKIRK (2017)
- Radek
- Spec od additional music
Re: HANS ZIMMER - DUNKIRK (2017)
W Cienkiej ważny był żołnierz i jego wojenne przeżycia. I te filozoficzne wywody rzeczywiście mogły nudzić. W Dunkierce na pierwszym planie mają być wydarzenia. Dlatego nie wierzę by była nudna czy brakowało w niej "właściwej mocy".
- galljaronim
- John Powell
Mój przyjaciel z Gdańska zrobił w Saturnie konkretny zakup

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, widze, że 5 kawałków Hans napisał z grubsza samodzielnie...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Radek
Mam nadzieję, że nie spodziewa się drugiego Kodu da Vinci czy Piratów z wyrazistym tematem bo jak tak to może się nieźle rozczarowaćgalljaronim pisze: ↑czw lip 20, 2017 20:35 pmMój przyjaciel z Gdańska zrobił w Saturnie konkretny zakup![]()
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2017 20:43 pm przez Radek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lis czekamy 
-
Jedi-Master
Muzyka świetna, na pozór poza filmem może się wydawać trudna w odbiorze, ale ma to coś w sobie co każe mi jej słuchać na okrągło i za każdym razem odkrywam jakieś smaczki. Jestem teraz ciekaw filmu jeszcze bardziej i spasowania z obrazem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"nudy", "NUDY"
NUDY
OK, to już mógłbym się spodziewać różnej krytyki, co do Nolana, jak słabych dialogów, albo że wszystko zbyt chłodne sterylne, że nie jest Spielbergiem itd. Ale od filmu, który w recenzjach chwalony jest, za niesamowite napięcie i że ogląda się go jak thriller bojąc się o życie poszczególnych postaci. O filmie, który zresztą jest bardzo krótki, gdzie muzyka podobno niesamowicie pompuje napięcie Lis spodziewa się "NUDY".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
To jest lis, on już wie jaki to będzie film, mimo że go nie widział, a z setek bardzo pozytywnych recenzji z maksymalnymi ocenami, znalazł sobie jedną jedyną z oceną średnią, której się uczepił, w między czasie pisząc że TTRL jest nieciekawym filmem, jakby nie wiedział że to kanon i klasyka gatunku... No i dlatego wciąż jest patronem działu Epic Fail. Szkoda czasu juz zwracać uwagę 
NO CD = NO SALE
- galljaronim
- John Powell
Nie spodziewa się. Jest osłuchany w twórczości Zimmera i wie, że po duecie Nolan- Zimmer można się wszystkiego spodziewać[emoji4]R.R pisze:
Mam nadzieję, że nie spodziewa się drugiego Kodu da Vinci czy Piratów z wyrazistym tematem bo jak tak to może się nieźle rozczarować
To ja tylko nieśmiało się przypomnę, że jako jedyny broniłem tutaj Supermarina
Ma się nosa 
NO CD = NO SALE
- Neptune
- Parkingowy przed studiem nagrań
Wydanie płytowe, które zwinąłem Wałęsie sprzed nosa, ma bardzo ładną książeczkę z przepięknymi zdjęciami i komentarzem Nolana.
Cienka Czerwona Linia to opus magnum kina wojennego. Arcydzieło skończone. To nie podlega dyskusji.
Cienka Czerwona Linia to opus magnum kina wojennego. Arcydzieło skończone. To nie podlega dyskusji.