Danny Elfman - Justice League (2017)
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Re: Danny Elfman - Justice League (2017)
Wczoraj słuchałem go chyba z pięć razy i co jak co, lecz Danny dostarczył pracę zupełnie inną od dotychczasowej muzycznej stylistyki uniwersum DC, i bardzo dobrze.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ty to jesteś ewenement. Na Valeriana 300 razy poszedłeś dla Desplata, a JL kijem nie tkniesz, choć poziom rozrywki, debilizmów i abstrakcji to 1:1

Ja już po kilkunastu odsłuchach. No jak dla mnie ta ścieżka (mimo rażąco kiepskiej oryginalności) to TOP tego roku.

Nie 300, tylko 5
Dajcie Desplata do DCU, to pójdę 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, no, obstawiam, że jednak wizualnie Valerian jest lepszy, natomiast nie zdziwiłbym się, gdyby muzyka dużo lepiej brzmiała w JL.

Natomiast HP jest nieuleczalny w tej kwestii, równie dobrze mógłbyś próbować prof. Pawłowicz zachęcić do bycia miłą dla wszystkich i kulturalną osobą.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dlaczego nieuleczalny? Na Wonder Woman byłem przykładowo. Po prostu wybieram sobie filmy, które oglądam. Ja tych wszystkich serii Marvela i DC nie oglądam regularnie, tylko wybrane tytuły, z Marvela to widziałem Strange'a i Pająka (głównie dla Majkela), jak również Strażników i Thora (tego ostatniego nawet żałuję). Na Justice League kompletnie mi się nie chce iść, w listopadzie mam dużo więcej ciekawych filmów do obejrzenia. Przez równo ostatni rok na samej karcie Unlimited obejrzałem łącznie 100 filmów w kinie, w tym sporo gniotbusterów 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nieuleczalny w kwestii Desplata. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja to nazywam fanatycznym zaślepieniem, ale jak sobie chcesz 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale @hp_gof tym masz przecież tę kartę AllInclusive, a więc teoretycznie taki wypad na Justice League nic Cię nie kosztuje. I nie chcesz zobaczyć na dużym ekranie jak Aquaman spada z wysokości i ląduje w bloku w Sosnowcu? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mierzą sobie brzuchy? Który grubszy?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba.
O czym już pisaliśmy i co Mystery słusznie zauważył w MV/RCP trzeba mieć duże brzucho. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Fanatyczne zaślepienie to by było, gdybym Desplatowi zrobił to co te tłumy ludzi zrobiły Bardemowi i Lawrence w mother!

No wiesz, 500+ przez rok / 100 filmów = ok. 5 zeta na jeden tytuł. Więc wolę te 5 zeta przeznaczyć na box office czegoś bardziej godnego mojej uwagiWawrzyniec pisze: ↑ndz lis 12, 2017 19:02 pmAle @hp_gof tym masz przecież tę kartę AllInclusive, a więc teoretycznie taki wypad na Justice League nic Cię nie kosztuje. I nie chcesz zobaczyć na dużym ekranie jak Aquaman spada z wysokości i ląduje w bloku w Sosnowcu?![]()

Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2017 19:31 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
A co, w maju Olek znowu będzie?Mefisto pisze:Dajesz! Do Krakowa masz czas, żeby ćwiczyć