FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Wybiera się ktoś na koncert w Krakowie?
Zna ktoś niedaleko Tauron Areny jakieś miejsca parkingowe?
Zna ktoś niedaleko Tauron Areny jakieś miejsca parkingowe?
nie ma. albo 30 zł parking taurona, albo 50 zł na parkingach znajdujących się obok Taurona 3 galerii - M1, Plaza, Decathlon. Inna alternatywa to szukanie miejsca na farta za darmo dalej - tzn na sąsiadujących osiedlach mieszkalnych - od nich na piechotę jest jakieś 15/20 minut do areny. z doświadczenia - marne szanse znaleśź tam wieczorem miejsce, w tym część jest na szlabacn zamykana więc w ogóle nie wjedziesz. ale z drugiej strony to będzie długi weekend więc może na tych gdzie nie ma zamkniętych osiedli znajdziesz. ja bym wolał dać te 30 zł i mieć auto w parkingu pod areną - nie będziesz musiał z tłumem 15 minut iśc w głąb miasta jeszcze po wyjściu z Areny - które też trwa jakieś 15 min i szukać auta a potem w korkach stac by wyjechać. ja zrobiłem ten błąd rok temu na Queen parkując na osiedlach sąsiadujących - od momentu wyjścia z Areny do powrotu do domu autem minęła godzina - a na piechotę mam spod domu do Areny max 30 minut..
#FUCKVINYL
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dzięki za informacje. Bilet już kupiony
Jeżeli mogę pomóc, to 2 lata temu parkowaliśmy gdzieś na terenie campusu Akademii Wych. Fizycznego (Tomek Goska będzie kojarzył lepiej
, który znajduje się w odległości ok. 1,5-2 km od Areny (spacerkiem ok. 20 min.; przy Al.Jana Pawła II). Widzę na mapie, że zaraz obok jest też Lidl - myślę, że w dzień wolny nie będzie najmniejszego problemu tam zostawić auto 

generalnie w tamtych własnie rejonach, ok 20 min na piechtę od Areny można próbować. czy akurat na parkingu Lidla to się nie wypowiem, bo w Kraku często odholowywują auta po zamknięciu marketów ale to będzie święto więc nie sądzę 

#FUCKVINYL
jakby ktoś chciał autograf Trzaski (ten od Smarzowskiego) to jutro ma koncert w Krakowie w pubie na Kazimierzu - w sumie kultowe krakowskie miejsce od dekad.. http://alchemia.com.pl/program/mikolaj-trzaska-solo/
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Tina Guo, Czarina Russel i Steve Mazzaro bujają się po molo w Sopocie. Można można zobaczyć na Instagramie tej pierwszej. A dziadek Zimmer pewnie w Sheratonie zapija smutki [emoji4] Czekamy.
Hansik mówi "hi!" 
https://www.facebook.com/85501043461460 ... =3&theater
Jak ktoś jutro będzie w Gdańsku, to proszę o sprawdzenie polskich cen gadżetów! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Jak ktoś jutro będzie w Gdańsku, to proszę o sprawdzenie polskich cen gadżetów! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis

ceny będą przeliczone na PL walutę i tyle. na dziesiątkach zagranicznych koncertów byłem w kraju i zawsze ceny są horendalna - czytaj za tshirty i bluzy koło 100-150. za albumy foto ok 200-300 zł.. dlaczego Hans miałby być pierwszym który da nam ceny jak w biedrze?
nie patrzyłem co dokładnie było na fotach ze sklepów w DE, ale radzę przeliczyć cenę z euro na PL i będzie wszystko jasne.
a tak w ogóle to lepiej po prostu kupić kolejny jego oryginalny score jakiś do swojej kolekcji, a nawet dwa.
swoją drogą biedna ta Łódź.. jak patrzę po insta i fejsie, to CAŁA warszawka dostała darmowe zaproszenia do Łodzi - celebryci, prezenterzy, piosenkarki, piosenkarze, aktorzy... Masakra.. do tego rozstrzał jest niesamowity - od totalnych pudelkowych laseczek - blogerek modowych lub nastoletnich aktoreczek jednej telenoweli z tvn, po tancerzy z gwiazdami, prezenterów śniadaniówek, pogodynek, aż po takie diwy jak Ula Dudziak czy Rodowicz

a tak w ogóle to lepiej po prostu kupić kolejny jego oryginalny score jakiś do swojej kolekcji, a nawet dwa.

swoją drogą biedna ta Łódź.. jak patrzę po insta i fejsie, to CAŁA warszawka dostała darmowe zaproszenia do Łodzi - celebryci, prezenterzy, piosenkarki, piosenkarze, aktorzy... Masakra.. do tego rozstrzał jest niesamowity - od totalnych pudelkowych laseczek - blogerek modowych lub nastoletnich aktoreczek jednej telenoweli z tvn, po tancerzy z gwiazdami, prezenterów śniadaniówek, pogodynek, aż po takie diwy jak Ula Dudziak czy Rodowicz

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, boję się, że hejterzy to na pewno chętnie wykorzystają.
A w ogóle to na razie się nie odzywam, gdyż muszę trochę dojść do siebie (choroba i takie tam), ale jakby co pracuję nad obszerną relacją berlińskiego koncertu i chętnie się potem podzielę wrażeniami.
A na razie życzę wszystkim, którzy się udają, wspaniałych koncertów, oby Wam się spodobały, choć mam pewne obawy. Oczywiście nie liczę na takie same reakcje jak moje, kiedy na ten jeden, jedyny dzień (noc), Hans Zimmer uczynił mnie jednym z najszczęśliwszych ludzi na Ziemii i jestem mu za ten koncert dozgonnie wdzięczny i pamięć o nim będę nosił przy sercu. Naturalnie nie oczekuję takich reakcji od Was, ale życzę Wam raz jeszcze miłego wieczoru, dużo wrażeni i liczę, że będziecie mili i wyrozumiali dla Hansa.
Dziękuję za uwagę.

A w ogóle to na razie się nie odzywam, gdyż muszę trochę dojść do siebie (choroba i takie tam), ale jakby co pracuję nad obszerną relacją berlińskiego koncertu i chętnie się potem podzielę wrażeniami.
A na razie życzę wszystkim, którzy się udają, wspaniałych koncertów, oby Wam się spodobały, choć mam pewne obawy. Oczywiście nie liczę na takie same reakcje jak moje, kiedy na ten jeden, jedyny dzień (noc), Hans Zimmer uczynił mnie jednym z najszczęśliwszych ludzi na Ziemii i jestem mu za ten koncert dozgonnie wdzięczny i pamięć o nim będę nosił przy sercu. Naturalnie nie oczekuję takich reakcji od Was, ale życzę Wam raz jeszcze miłego wieczoru, dużo wrażeni i liczę, że będziecie mili i wyrozumiali dla Hansa.
Dziękuję za uwagę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- galljaronim
- John Powell
Gdyby jakieś 10, 15 lat temu ktoś mi powiedział, że Hans Zimmer będzie koncertował w Polsce w trzech miastach, do tego w Krakowie, do którego mam rzut beretem, to bym spojrzał na niego z politowaniem. Gdzieś tam kiedyś jako fanboj Zimmera myślałem, że jeśli dojdzie do jakiegoś koncertu (zapewne nie w kraju nad Wisłą), to zrobię wszystko żeby tam być. Tymczasem mam Hansa pod domem i mogę wyjść na spotkanie z nim choćby w kapciach i szlafroku. Nigdy nie sądziłem, że dożyję takiego wspaniałego widowiska. Słuchając Zimmera 2/3 swojego życia nietrudno o emocje w takim momencie, więc Wawrzek.....na pewno zareaguje na to wszystko podobnie jak Ty[emoji4]
Ostatnio zmieniony sob kwie 30, 2016 01:34 am przez galljaronim, łącznie zmieniany 1 raz.
Nom, przyjazd Hansa do miasta, w którym mieszkasz to fajna sprawa
Gdyby nie koncertował w Łodzi, to bym pewnie na ten koncert nie poszedł, bo ile razy można np. do Krakowa jeździć
W ogóle jakby pomyśleć, że słuchając muzyki filmowej możesz liczyć na całkiem spory wybór koncertów i nie jesteś tylko skazany na słuchanie CD - to jest czad! 
No cóż, na koncert muzyczno-filmowego celebryty przyjeżdżają celebryci - co w tym dziwnego?
Niech ruszą tyłki z warszaffki, bo naprawdę świat poza nią istnieje
Tylko niech się nie wypowiadają do kamery na tematy, na których się nie znają 

No cóż, na koncert muzyczno-filmowego celebryty przyjeżdżają celebryci - co w tym dziwnego?

Chodziło mi tu o to że setki biletów z puli odpadają dla zwykłych ludzi którzy nawet by chcieli za nie zapłacić. Z drugiej strony widzę że wszystkie koncerty się nie wyprzedały..
#FUCKVINYL
HPek czy jest już znany program okołotransatlantrykowy związany z pobytem Debneya? Czy będzie jakieś spotkanie dla fanów a'la akademie festiwalowe fmf, czy coś gdzie by go można było na spokoju dorwać? Bo by mi się przydało jego autografy uzupełnić na paru płytach bo mam tylko na dwóch 

#FUCKVINYL