Hans Zimmer - Inception (2010)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A kto to mówi o najlepszej trójce, w tegorocznej bidzie, każda okładka jest na miarę złota, nawet ta fanowskaBucholc Krok pisze:No nie wiem. Mam mieszane odczucia jak na nią patrzę. Tak czy inaczej do najlepszej trójki 2010 raczej się nie załapie.

Dla mnie dobra okładka, to taka, na której zatrzymuje się wzrok, która przykuwa uwagę, intryguje, zaciekawia, zmusza do wpatrzenia, z coverem Incepcji z budynkami mam tak za każdym razem

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oho, widzę, że to miało zabrzmieć prowokacyjniedziekan pisze:Taki rzemieslnik jak on

A po za tym też nie przesadzajmy, że od "The Da Vinci Code" nic dobrego nie skomponował. Ten ten tekst stał się aż za bardzo oklepanym sloganem, moim zdaniem

Okładka szału nie robi, mogli się trochę bardziej postarać. Ale przynajmniej wcześniejsze zapowiedzi Adama się nie spełniły.
Dobra panowie, a dokładniej chyba drogi Babuchu: Pamiętasz, mnie jak 4 w rece i już mnie nie ma

Nie mogę się doczekać tej muzyki i tego filmu. "I'm so excited and i just can't hide it"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
A ja myślę, że Hans się przyłoży. Bywa leniwy, owszem, ale akurat nie u Nolana. U Nolana jest inaczej - jeśli ta ścieżka się nie uda, to nie dlatego, że Hansowi się nie chciało, tylko że popełnił błędy: poszedł w niewłaściwym kierunku, nie wyszedł mu eksperyment etc. Sam nie wiem, ale im bliżej premiery, tym jestem bardziej optymistycznie nastawiony. Nawet jeśli score nie będzie dobry, to będzie można z Hansem i jego podejściem polemizować. Nie to co u tych bezbarwnych HGW...
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Ja też zgadzam się z Markiem. Mam nadzieje że to będzie niezły score... Tym bardziej że jeśli wierzyć zapowiedzią to idealny materiał dla hansa, nowe technologie, troszkę sci-fi, i przede wszystkim inteligentne zapowiadające się kino akcji. Punkt wyjście ciekawy... Zobaczymy co wyjdzie (czytaj. czy eksperymenty się powiodą):)
Why So Serious !?