Blade Runner 2049 (2017) - Benjamin Wallfisch and Hans Zimmer
Re: Blade Runner 2049 (2017) - Hans Zimmer & Benjamin Wallfisch (Nie Jóhann Jóhannsson)
Przy krótszych utworach klip trwa 30 sekund, przy dłuższych 1,5 minuty. Klipy tragiczne nie są, ale dupy to nie urywa. Trzeba czekać na całość, a oprócz tego na film. Ja idę w piątek do IMAXa.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Blade Runner 2049 (2017) - Hans Zimmer & Benjamin Wallfisch (Nie Jóhann Jóhannsson)
tylko 2d.
come on to z czym do ludzi
przy takim długaśnym albumie (a fizyczny będzie pewnie jeszcze dłuższy, oby), to te traki się nawet rozkręcić nie zdążyły w tych klipkach.. i jeszcze fanboj plumkań pisze że nie są złe 
come on to z czym do ludzi

NO CD = NO SALE
-
- Spec od additional music
Nie, do DesplatLovera.
NO CD = NO SALE
Jak do fanboja plumkań, to do mnie
Napisałem, że nie są tragiczne, a nie że nie są złe
A to jest różnica.

-
- Spec od additional music
Z innej beczki jak jest wydanie cyfrowe mieszczące się na 1 CD, to będzie i regular na 100 %, w piątek w takim razie okaże się czy te 2CD to np. rozszerzenie z większą ilością muzyki i nawiązań do Vangelisa.
nie koniecznie w piątek. w piątek mają rozsyłać wersje cyfrową tym którzy kupili 2CD. ALE tam nie było napisane że ta rozsyłana wersja cyfrowa będzie kopią wersji 2CD
także mogą ludzie podostawać cyfrowo tą 24-trakową wersję.

NO CD = NO SALE
oj tam nie nakręcajcie się bo potem po seansie jak poczujecie muzyczną atmosferę filmu będziecie znów przepraszac Hansika 
ja już broniłem Dunkierki merytorycznie. Tego bronić nie będę, nawet jesli będzie na obronę zasługiwać.

ja już broniłem Dunkierki merytorycznie. Tego bronić nie będę, nawet jesli będzie na obronę zasługiwać.
NO CD = NO SALE
Jedno jest pewne, Clemmensen i Lis będą mieli używanie 
Dobra, spadam odświeżyć Blade Runnera

Dobra, spadam odświeżyć Blade Runnera

którą wersję?

NO CD = NO SALE
ja mam w boxie wszystkie, chyba 4 były ? ale w weekend zdążyłem obejrzeć znów po latach z niego tylko masę dodatków z PL napisami 

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Kinowa, tzw reżyserska, choć z małym udziałem Ridleya i tzw Final Cut.
Jest jeszcze workprint, bardzo wczesna wersja.
Jest jeszcze workprint, bardzo wczesna wersja.