W przyszłym roku, gdy Williams coś napisze.Wawrzyniec pisze:Bucholc ja dokończę za Ciebie, OK?
Top 10, 2010
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
dziekan pisze:A co do utworu roku to bezapelacyjnie Time Hansa Zimmera z filmu Inception.Jak ktos uwaza inaczej to chyba nie rozumie magii kina.
Przy dziekanie to kot by szybko swoje dziewięć żyć wykorzystał.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to wiadomo. Ale np. mógłbyś dodać "Inception". Na pewno film widziałeś i dobrze słyszałaś jaka dobra muzykaBucholc Krok pisze:W przyszłym roku, gdy Williams coś napisze.Wawrzyniec pisze:Bucholc ja dokończę za Ciebie, OK?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Idź spać, dalej zima jest.dziekan pisze:Przeciez czlowieku jak te skrzydlate upiory atakują tych ludzi,ktorzy obalili ten pomnik Zeusa a potem przyjmują postac Hadesa to geniusz!!![]()
Albo ten fragment Be My Weapon w scenie ataku na kamapanie Perseusza to miodzio!!!
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie o 23:59 kończy się ankieta, więc może jest jeszcze czas na drobne zmianki, o ile oczywiście nie zamierzasz zmieniać miejsca "Inception" i o ile jest to zgodne z regulaminemVPFreeMan pisze:A ja się wk******łem, bo moją listę za wcześnie dałem, a wczoraj przesłuchało się Tourista i Tron i muszę przyznać że świetne to scory, oj świetne:) Nie chce wspominać już tutaj również o moim osobistym epic failu jakim było zapomnienie o Daybreakers Gordona:(:(
Nie wiem czy możliwe jest dokonanie poprawek, ale jeżeli tak to bardzo chętnieWawrzyniec pisze:W sumie o 23:59 kończy się ankieta, więc może jest jeszcze czas na drobne zmianki, o ile oczywiście nie zamierzasz zmieniać miejsca "Inception" i o ile jest to zgodne z regulaminemVPFreeMan pisze:A ja się wk******łem, bo moją listę za wcześnie dałem, a wczoraj przesłuchało się Tourista i Tron i muszę przyznać że świetne to scory, oj świetne:) Nie chce wspominać już tutaj również o moim osobistym epic failu jakim było zapomnienie o Daybreakers Gordona:(:(
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To już trzeba z Mysterym uzgadniać. Ale na pewno będzie dopiero dzisiaj liczył, więc w sumie możesz zmienić. Zwłaszcza jak ma to ukoić Twoje sumienieVPFreeMan pisze:Nie wiem czy możliwe jest dokonanie poprawek, ale jeżeli tak to bardzo chętnieWawrzyniec pisze:W sumie o 23:59 kończy się ankieta, więc może jest jeszcze czas na drobne zmianki, o ile oczywiście nie zamierzasz zmieniać miejsca "Inception" i o ile jest to zgodne z regulaminemVPFreeMan pisze:A ja się wk******łem, bo moją listę za wcześnie dałem, a wczoraj przesłuchało się Tourista i Tron i muszę przyznać że świetne to scory, oj świetne:) Nie chce wspominać już tutaj również o moim osobistym epic failu jakim było zapomnienie o Daybreakers Gordona:(:(